Foto: AFP/Scanpix
Pirms diviem gadiem sāka mēļot par Holivudas spīdekļa Džonija Depa un aktrises Amberas Hērdas attiecībām (abi attēlā), un, lai gan šo divu gadu laikā tās piedzīvojušas gan kāpumus gan kritumus, šķiet, ka pavisam drīz šī savienība beidzot vainagosies ar kāzām.

Lai gan runas par abu saderināšanos izskanēja jau janvārī, pāris šo faktu nav nedz apstiprinājis, nedz noliedzis, taču milzīgais gredzens, kurš šonedēļ filmas 3 Days to Kill pirmizrādē rotāja Hērdas kreisās rokas zeltnesi, liek domāt, ka pāris pavisam drīz varētu iestūrēt laulības ostā.

Hērda uz pirmizrādi bija ieradusies kopā ar Depu, un, kā vēsta ārzemju mediji, apkārtējiem bija grūti nepamanīt, ka abi aktieri joprojām jūtas iemīlējušies, turklāt, Deps no savas partneres nav spējis ne acu atraut, ko, protams, vēl apgrūtinošāku padarīja fakts, ka Ambera bija apvilkusi ļoti seksīgu kleitiņu.

Aktieri, pozējot fotogrāfiem, nekautrējās izrādīt savas jūtas, un kādā brīdī Deps savu mīļoto pat publiski noskūpstīja. Tiesa, ne vienmēr abu attiecības bijušas tik rožainas - pērnā gada janvārī medijos izplatījās runas, ka Hērda aktieri pametusi kādas sievietes dēļ.

Deps ar pievilcīgo Hērdu iepazinās laikā, kad abi filmējās kinofilmā Ruma dienasgrāmata. Drīz vien starp talantīgajiem aktieriem uzplauka arī jūtas, un Džonijs bija gatavs šķirties no savas sievas un bērnu mātes, franču dziedātājas un aktrises Vanesas Paradī, ar kuru kopā bija kopš 1998. gada.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!