Foto: Privātais arhīvs
Šis gads kolorītajai skatuves māksliniecei Inesei Saulītei jeb Kombuļu Inesei (attēlā) iesākās ne pārāk veiksmīgi, jo saplīsa viņas galvenais darba instruments, portatīvais dators, ar kura palīdzību māksliniece komponēja un aranžēja dziesmas. Tapis zināms, ka viņai joprojām nav izdevies rast risinājumu šai situācijai.

Janvārī māksliniece pie saviem draugiem un faniem vērsās ar lūgumu, vai kāds nevarētu viņai aizlienēt savu portatīvo datoru, lai viņa varētu turpināt radīt mūziku, taču atsaucība bija visai niecīga, kā rezultātā Inese paziņoja, ka nolēmusi pārtraukt savas skatuves gaitas.

Tiesa, nedēļu vēlāk Inese atkal atgriezās apritē un ar dīdžeja Miglas palīdzību klausītāju novērtējumam sniedza jaunu dziesmu, taču arī tas nespēja mākslinieci paglābt no radošās krīzes - tā arī nepieteicās neviens brīvprātīgais, kurš būtu gatavs Kombuļu Inesei atdot savu portatīvo datoru.

Nu jau pagājuši vairāk nekā divi mēneši, un Inesei joprojām nav izdevies atrast kādu, kurš būtu gatavs viņai palīdzēt. Māksliniece atkārtoti vērsusies pie saviem sociālā tīkla Facebook sekotājiem ar lūgumu atsaukties kādu labdari, kurš viņai varētu sniegt atbalstu.

Tāpat viņa arī atklājusi, ka uzradušies vairāki ļaudis, kas piesolījuši uzdāvināt portatīvo datoru, bet tie visi izrādījušies tikai tukši vārdi, un māksliniece ir ļoti noskumusi, ka cilvēki tik ļaunā veidā viņu apmānījuši.

"Joprojām esmu kāda portatīvā kompja meklējumos. Varbūt kādam ir kāds lieks? Ļoti priecātos, ja kāds varētu atsaukties un man palīdzēt. Solītāju ir daudz, bet visi tukši vārdi. Skumji, ka daudzi mīl tā mānīt cits citu," savas bēdas vietnē Facebook atklājusi Inese.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!