Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 29. martā, rīdzinieku un galvaspilsētas viesu iecienītajā naktsklubā Coyote Fly norisinājās vērienīgas jubilejas dzīres, kurās tika atzīmēti trīs gadi, kopš izklaides iestāde no Palasta ielas Vecrīgā pārcēlusies uz Vernisāžas telpām.

Par godu šim īpašajam notikumam naktsklubā tika sarīkotas grandiozas svinības, kurās visi interesenti tika aicināti ierasties supervaroņu vai komiksu personāžu tēlos, un vairāki pasākuma apmeklētāji bija īpaši piedomājuši pie sava tērpa, lai tas atbilstu pasākuma tematikai.

Tie, kuri bija ievērojuši pasākuma dress code, saņēma īpašus dzērienus, taču Coyote Fly pārstāvji arī pārējiem dzimšanas dienas ballītes apmeklētājiem bija sarūpējuši dažādus neaizmirstamus pārsteigumus, un jubilejas dzīru izklaides programmā neiztrūka jestru un trakulīgu izdarību.

Vakara gaitā uz skatuve kāpa vairāki iemīļoti pašmāju mākslinieki - dziedātāja Ieva Sutugova, trio Lady's Sweet un ģitārists De Vansh. Tāpat krāšņu šova programmu bija sarūpējušas arī naktskluba go-go meitenes, un jubilejas ballīte izvērtās par krāšņu un grandiozu burziņu, kurā līksmošana rimās tikai agrā rīta stundā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!