Foto: Publicitātes foto
Marta vidū plašāka sabiedrība uzzināja par jauno un daudzsološo studenti Elīnu Gavari (attēlā), kas, pateicoties savai eksotiskajai ārienei, neilgā laikā kļuvusi par visnotaļ pieprasītu modeli Latvijā, un viņas karjera turpina uzņemt apgriezienus.

Elīna uz citu pašmāju modeļu fona izceļas ar tumsnēju ādu, un savu debiju modeles ampluā viņa piedzīvoja šī gada sākumā, kad jauniete piedalījās vairākos vērienīgos projektos - februārī viņa filmējās pasaulē populārā repera Snoop Dogg jeb Snoop Lion dziesmas High Wit Me latviešu veidotajā videoklipā, savukārt martā viņa defilēja dizaineres Kristīnes Deimon tērpu skatē.

Marta vidū sarunā ar DELFI Izklaide pievilcīgā meitene pastāstīja, ka viņa šobrīd studē Alberta koledžā, bet paralēli mācībām cenšas pilnveidot savas modeles prasmes un nodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm.

Tāpat jauniete atklāja, ka nesen viņa pieņemta Fresh Look Model Management aģentūrā, un beidzot viņas pūliņi iekarot pašmāju modes sfēru sākuši attaisnoties.

Aizvadītajā nedēļā Elīna bija viena no tām laimīgajām pašmāju modelēm, kam tika sniegta iespēja demonstrēt tērpus Rīgas modes nedēļas ietvaros, un eksotiskā daiļava visus apžilbināja itāļu dizaineres Paolas Balzano modes skatē.

Tāpat apkārtējo uzmanību Elīnai izdevās iemantot arī vētrainajā Rīgas modes nedēļas noslēguma ballītē, kas aizvadītās nedēļas sestdienā norisinājās naktsklubā Coyote Fly.

Uz šo ļembastu pulcējās labākās latviešu tērpu demonstrētājas un stilīgākie modes nedēļas viesi, un šķiet, ka Gavare pašmāju švītīgāko ļaužu sabiedrībā jau tīri labi iejutusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!