Foto: Publicitātes foto
Viena no populārākajām Latvijas modelēm – hokeja leģendas Oļega Znaroka jaunākā meita Alise (attēlā) – nesen ļāvusies visnotaļ draiskai un provokatīvai fotosesijai un pat pozējusi puskaila.

Lai gan pirms gada Alise sarunā ar DELFI Izklaidi atzina, ka nekad nefotografēsies kaila, jo tas varētu nepatikt viņas tētim, šovasar modele piedalījusies fotogrāfa Arkādija Gluhiha fotosesijā, kuras laikā arī izģērbusies.

Pikantās fotogrāfijas tapušas pašmāju zīmolam Coo Culte, un tagad puskailās Alises fotogrāfijas rotā zīmola limitētos krekliņus, kurus var iegādāties ikviens gribētājs.

Latvijā Alise pēdējā laikā ir reta viešņa, jo lielāko daļu laika pavada Ņujorkā, kur strādā aģentūrā MC2 Model Management, bet savā saspringtajā ikdienā viņa tomēr atradusi vienu dienu, lai ierastos Rīgā un piedalītos fotosesijā.

Jau vēstīts, ka modes pasaulē Alise sevi pieteica jau 2009. gadā, un kopš vidusskolas absolvēšanas viņa pilnībā nodevusies modeles darbam, tiesa, apzinoties, ka visu mūžu šajā jomā darboties nevarēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!