Foto: DELFI

Režisors un neviennozīmīgi vērtētais seksa guru Miks Ozoliņš (attēlā), kurš pats sevi dēvē arī par sieviešu – vīriešu attiecību speciālistu, joprojām turpina stiprā dzimuma pārstāvjus izglītot daiļavu pavedināšanas un flirtēšanas mākslā, un šonedēļ viņš publicējis kārtējo padomu video, kurā māca, kā atšķirt puiku no vīrieša.

Ozoliņš selfija formātā nofilmējis videoklipu, kurā viņš pastaigājies pa Bruklinu un atklājis savas pārdomas un novērojumus par to, kā iespējams atšķirt īstu vīrieti no puišeļa, kurš vēl pats īsti nezina, ko dzīvē vēlas sasniegt, un domā tikai par sevi.

Gandrīz četras minūtes garajā sižetā dzīves pieredzes bagātais Ozoliņš atklājis, ka viņam bija nepieciešami vairāki gadi, lai saprastu, ka īsts vīrietis lēmumus pieņem, balstoties uz citu cilvēku - savas mīļotās sievietes, bērnu un tuvinieku - vēlmēm, bet puišeļi domā tikai par savām interesēm.

Kā atklājis Miks, īsts vīrietis vispirms domās par apkārtējiem un tikai tad par sevi, taču puika vispirms centīsies apmierināt un realizēt savas egoistiskās un personiskās vēlmes, nedomājot, kā viņa rīcība ietekmēs citus.

Tāpat Ozoliņš atklājis, ka viņš šobrīd atrodoties pārejas posmā, un viņš lēnām no puišeļa pārtop par vīrieti, un Miks beidzot, pēc pāris gadu apjukuma, sācis sajust gandarījumu par to, ka viņš var palīdzēt citiem.

Jau vēstīts, ka pērnā gada vasarā Ozoliņš, kurš jau vairākus gadus mitinās ASV, mēroja tālo ceļu uz savu dzimteni, lai Latvijā novadītu seminārus, kuros vīriešiem grasījās atklāt, kā iekarot sievietes uzmanību un, protams, ar viņu pārgulēt.

Semināri piedzīvoja pamatīgu izgāšanos, un, lai gan publiskajā telpā tie tika plaši apspriesti un aprunāti, apmeklētība bija ļoti niecīga. Tiesa, Ozoliņa pašnovērtējumu tas pat ne mazliet neiedragāja, un viņš apsolīja, ka turpinās vīriešus izglītot.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!