Foto: Privātais arhīvs

Februāra sākumā no Latvijā šobrīd pamanāmākā sievas meklētāja, apvienības Zvejnieka meita dalībnieka Arta (attēlā), mājām pazuda divas ģitāras. Zādzību Artis saistīja ar savu pēkšņo slavu, kas kādam, iespējams, nav patikusi, un, izrādās, tā arī bijis – ģitāras atradušās pie puiša bijušās draudzenes.

"Tikai tagad, vairākus mēnešus pēc ģitāru pazušanas, atzinās Marta Laumiņa, manas grupas basģitāriste. Mana, nu, ķipa, bijusī brūte. Ar grupas biedriem atklājām, ka tā bija viņa, jo ar tām divām ģitārām viņai nepietika. To, ka tā ir Laumiņa, sapratu, kad viņa paņēma no manis vēl dažas ģitāras un saksofonu. 

Mans mērs bija pilns - teicu, ka sākšu viņu sist un iešu uz policiju. Beigās meitēns atzinās - gribējusi šādā veidā mani pārmācīt un darījusi to visu greizsirdības vadīta,'' dramatiskos notikumus DELFI Izklaidei atstāsta tautas jau iemīlētais līgavu mednieks.

Kā skaidro puisis, bijušās draudzenes greizsirdību izraisījusi gan vecā brūtgāna pēkšņā slava, gan fakts, ka Artis pēc šķiršanās nav gremdējies skumjās, bet gan meties jaunas sirdsdāmas meklējumos, sarīkojot veselu šovu visas Latvijas priekšā. 

Artis nav laidis garām arī iespēju, izmantojot jauniegūto slavu, publiski noķengāt savas bijušās mīļotās. Taču visi šie fakti, kā spriež interneta brūtgāns, nedodot meitenei tiesības atriebties viņam tik nežēlīgā veidā.

''Kamēr es pārdzīvoju, meitēns tik skatījās un smējās. Es pat vēl aizgāju uz policiju un iesniegumu uzrakstīju, vainojot pavisam citus cilvēkus,'' sašutis ir Artis.

Savu grupas biedreni un veco mīlestību ar policijas palīdzību Artis gan nesaukšot pie atbildības. ''Ja Laumiņa fiksi noliks vietā visas mantas, policijai neziņošu. Bet no grupas Zvejnieka meita gan nāksies viņu izslēgt - pēc šāda nodarījuma vairs negribas sadarboties,'' nopūšas muzikants.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!