LNT aicinājumam pieteikties realitātes šovam Iesaukts armijā! jau ir atsaukušies vairāk kā 590 dalībnieki no visas Latvijas, un, kā vēsta telekompānijas pārstāvji, ikviens no kandidātiem ir gatavs vēl nebijušiem izaicinājumiem ar fiziskiem, erudīcijas un psiholoģiskiem pārbaudījumiem brīvā dabā.

Jaunākajam dalībniekam ir 18 gadu, bet vecākā kandidāte ir 48 gadus veca. Kāds no vīriešu kārtas dalībniekiem savā anketā atklāj, ka piedalās, jo ir patriotisks Latvijas Republikas pilsonis, kurš kopš agras bērnības aizrāvies ar militārām lietām, piedalījies jaunsargu organizācijā un izgājis Arvīda Bergmaņa izdzīvošanas skolu Tālavs ķēniņa Tālivalža zelts.

Kāds cits dalībnieks vēlas startēt LNT šovā, jo tādējādi varēs apliecināt savai meitenei spējas un to robežas. Lai arī kopumā šovam visvairāk pieteikušies stiprā dzimuma pārstāvji, tomēr arī dāmas vēlas sevi pierādīt, uzsverot, ka daudzām tas ir bijis neizdzīvots sapnis un ir vēlēšanās apliecināt, ka sievietes bieži vien ir emocionāli un fiziski daudz spēcīgākas par vīriešiem.

Uz gaidāmo LNT realitātes šova Iesaukts armijā! atlasi ir pieteikušies vairāk nekā 12 dažādu profesiju pārstāvji: dejotāji, apsargi, skolotāji, frizieri, ķīmiķi, juristi un daudzi citi.

"Tas ir liels gandarījums, ka cilvēku atsaucība un interese par gaidāmo šovu ir tik liela! Tas mums dod vēl vairāk iedvesmas un spēka, lai šovs būtu patiesi lielisks ar spilgtām emocijām gan tā dalībniekiem, gan arī šova skatītājiem!" saka producentu grupas DK Media pārstāves Ilze Daukante-Sterģe un Iveta Komisāre-Gorodņičija.

Jau vēstīts, ka pirmo reizi Latvijas vēsturē sadarbībā ar Latvijas Nacionālajiem bruņotajiem spēkiem tiek veidots projekts, kura ietvaros varēs tuvāk iepazīties ar bruņoto spēku ikdienu. Būs iespējams ne vien ielūkoties, bet arī pašiem uz savas ādas līdz kaulam izdzīvot, piedzīvot un apzināties Latvijas karavīru ikdienas darbu.

Ja arī vēlies izmēģināt spēkus un piedzīvot kaut ko neaizmirstamu, aizpildi pieteikuma anketu LNT mājas lapā un dodies uz atlasi 30. jūnijā pulksten 10 Ezermalas ielā 8, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!