Foto: DELFI

Jaunais slavenību draugs un portāla DELFI talismans Misters Madars aizvadīto nedēļas nogali vadījis, dzīvojoties pa ballītēm, un attapies, ieslīdzis mīlas valgos - Madara sirsniņā iekritusi simpātiskā TV meitene Anna Rozīte (abi attēlā).

Misters Madars Rozīti pirmo reizi ieraudzījis RīgaTV24 studijā, kur bija ieradies noskatīties šova Rādi, ko vari filmēšanu.

Slavenību medniekam simpātiskā meitene iepatikusies no pirmā acu skatiena. Mīlnieks ilgi nogaidījis, līdz sadūšojies Rozīti uzrunāt un ticis pat pie kopīga foto ar skaisto meiteni.

DELFI Izklaidei atklāj Madars, foto, kurā viņš pozē kopā ar Rozīti, tikšot īpaši ierāmēts un novietots goda vietā viņa vintage stilā iekārtotajā ēdamistabā.

Madars iecerējis tajā turpmāk rīkot smalkus brančus. Tajos viņš kopā ar saviem draugiem skatīsies raidījumu Kinomānija, kuru, kā zināms, vada Rozīte.

Pagaidām nav informācijas par to, vai Rozītei pret Madaru ir līdzīgas simpātijas - zināms vien tas, ka TV meiteni nedaudz samulsinājis Mistera Madara īpatnējais vārds.

Jau vēstīts, ka draiskais Madars par DELFI Izklaides talismanu kļuva novembra sākumā, un par visām viņa aktivitātēm var uzzināt Madara Facebook profilā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!