Foto: DELFI

9. aprīlī savu 30. dzimšanas dienu svin pašmāju reperis Edijs Melnis (attēlā), kurš savulaik pats sevi tika pasludinājis par Mežciema karali. Vienu no dāvanām Edijs saņēmis jau jubilejas priekšvakarā, tiekot iekļauts Latvijas idiotu topa godpilnajā 12. vietā.

Līdzīgi kā daudzi Latvijas šovbiznesa spīdekļi arī Edijs slavu ieguva šovā Talantu fabrika. Viņš piedalījās tā otrajā sezonā, un reizē ar puisi popularitāti ieguva arī viņa rajons - jaunais mākslinieks tika pie palamas "Edijs no Mežciema". Šī sakarība viņu un konkrēto Rīgas rajonu vajās mūžam.

Sešus gadus pēc piedalīšanās Fabrikā Edijs beidzot laida klajā savu debijas albumu Something You Forgot. Lai to popularizētu, puisis ļāvās publiskām atklāsmēm par narkotiku lietošanu.

Albuma izdošana un dažādu narkotiku izmēģināšana ir tikai daļa no repera 30 gados paveiktā. Šajā laikā Edijs paspējis izbaudīt daudzu Latvijas meiteņu mīlestību, par ko arī nav klusējis, publiski lepojoties ar daudzajām mīlniecēm.

Savulaik Mežciema reperis bijis arī Latvijas puišu galvenais modes noteicējs. Vienubrīd Edijs kļuva tik stilīgs, ka tika pat jaukts ar krievu zvaigzni Timati.

Lai gan pastāv stereotips, ka ārēji izskatīgie mūziķi bieži vien nav visai gudri, Edijs šo mītu lauzis. Intervijās reperis allaž uzsvēris, ka viņa hobijs ir "gudras grāmatas" un DELFI Izklaidei pat aprēķinājis, ka dzīves laikā varētu būt izlasījis veselas 20 grāmatas.

Pēdējā laikā gan slavenais Edijs no publiskās aprites pazudis. Viņš mierīgi vada dienas kopā ar savu seksīgo draudzeni Violetu, taču tauta viņu neaizmirst - Edijs nupat izveidotajā Latvijas lielāko idiotu topā ieguvis godpilno 12. vietu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!