Foto: RIA Novosti/Scanpix

Pirms diviem mēnešiem zemes klēpī tika guldīta populārā krievu dziedātāja Žanna Friske, bet Krievijas medijos nerimstas spekulācijas ap viņas un viņas ģimenes privāto dzīvi. Uzmanības degpunktā vēl aizvien ir viņas mīļotais vīrietis, televīzijas zvaigzne Dmitrijs Šepeļevs (abi attēlā).

Īsi pēc Friskes nāves Krievijas medijus pāršalca ziņas, ka Šepeļevs ar abu kopīgo dēlu Platonu neilgi pirms mīļotās sievietes aiziešanas mūžībā, neraugoties uz ārstu brīdinājumiem par situācijas nopietnību, bija devies brīvdienās uz ārzemēm.

Pats bēdu sagrautais vīrietis televīzijas intervijās asarām acīs vēlāk skaidroja, ka to darījis, lai pasargātu dēlu, bet kopš Žannas nāves medijos uzpeld arvien jauna un jauna informācija par Šepeļeva lomu dziedātājas dzīvē.

Viens no iemesliem - Šepeļevs ir aizvedis dēlu prom no Friskes ģimenes, un tādēļ viņam uzradušies jauni ienaidnieki, kas labprāt dalās presē ar dažādām nelāgām detaļām par neganto Dmitriju, kuru vadot vien mantkārīgi nolūki.

Savu versiju par notikušo izdevumam Экспресс-газета sniegusi dziedātājas draudzene Anna Šveca, kura atklājusi - Žannas vecāki pēc notikušā esot pilnīgi satriekti, jo zaudējuši ne tikai meitu, bet arī mazdēlu. Nesen, kad Šepeļevs ieradies pie Friskes vecākiem pēc dēliņa mantām, viņas tēvs pat aizbēdzis no mājām.

"Baidījās, ka nenoturēsies un sadauzīs Šepeļeva fizionomiju. Nesaskaņas starp viņiem ir jau sen - Žannas tēvs no sākta gala ir uzskatījis, ka Dima vienkārši izmanto viņa meitu, bet, redzot meitiņas laimīgās acis, mēģināja neiejaukties.

Spriediet paši - restorānos rēķinus visbiežāk maksāja Žanna, ceļojumi arī pamatā bija par viņas naudu. Pat Šepeļeva mājas būvniecību nācās apmaksāt viņai!

Bija pat tāds gadījums - kad Žanna devās turnejās, viņa savam šoferim atstāja nelielu summu benzīnam un sodu segšanai, ja nepieciešams. Šepeļevs to zināja, un reiz, kad abi devās uz lidostu sagaidīt Žannu, viņš šoferim to naudu atprasījis, lai nopirktu mīļotajai ziedus. Protams, viņš piekodinājis, lai Žannai par to neko nesaka," pagātni vētījusi Friskes draudzene.

Kad Žanna vēl bijusi dzīva, viņas mīļotajam bijusi pieeja sievietes bankas kontam, un tēvs reiz nolēmis pārbaudīt, kam tad smagi slimās dziedātājas dzīvesbiedrs tērē naudu. Liels bijis viņa pārsteigums, kad uzzinājis, ka, kamēr Žanna cīnās par dzīvību, viņas mīļotais naudu triec biznesa klases aviobiļetēs, ekskluzīvās viesnīcās, dārgos apģērbos un citās izklaidēs.

Pieeja kontam Šepeļevam liegta, bet tas novedis pie pamatīga skandāla. Par nesaskaņu kulmināciju kļuvis notikums martā, kad pie Friskes ģimenes ieradušies Šepeļeva vecāki un vakara gaitā sākuši apspriest, kā tiks dalīta manta pēc Žannas nāves.

Dziedātājas draudzene apgalvo, ka mūža nogalē arī pati Žanna ir sākusi aptvert, kas Šepeļevs ir par cilvēku, un sākusi no viņa izvairīties, bet tagad viņas ģimene par galveno mērķi izvirzījusi ne tikai iespēju satikties ar Friskes dēlēnu, bet arī nosargāt viņa mantojuma daļu no mantkārīgā papucīša.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!