Foto: Privātais arhīvs

Telekanāla RīgaTV24 šova Misija Marss veidotāju izraudzītie seši kosmonauti pirms nepilna mēneša ieslēdzās uz dzīvi "kosmosa kuģī", pilni cerību, ka viņus septiņus mēnešus gaidīs un ekrānā apbrīnos draugi, tuvinieki un mīļotie. Kā atklāj šova veidotāji, attiecībā uz mīlniekiem cerības bijušas veltas.

Kā jau tas bija sagaidāms, sieviešu kārtas "kosmonautes" jau pirmajās dienās izpelnījās pastiprinātu puišu interesi. Ņiprajai Hasiai izveidojās labs kontakts ar garmataino Marbelu. Lai gan abi jau guļ vienā gultiņā, Hasia izvairās sniegt Marbelam pirmo skūpstu, jo apgalvo, ka viņu ārpasaulē uzticīgi gaidot puisis.

DELFI Izklaidei atklāj, šova veidotāji, meitene šajā sakarā rūgti maldās. "Puisis vārdā Andris, par kuru runā Hasia, arī bija pieteicies piedalīties šovā. Arī viņš tika pieņemts, taču beigās viņš pārdomāja.

Atlasēs abi ar Hasiu čupojās, un, ejot šovā, Hasia cerēja, ka viņš viņu šos septiņus mēnešus gaidīs. Esam noskaidrojuši, ka no šī puiša puses tur nekā vairs nav. Viņš pat nedomā gaidīt Hasiu septiņus mēnešus.

Savukārt viņa joprojām cer, ka Andris viņu gaida, tāpēc neļaujas Marbelam," nianses atklāj šova veidotāji. Diemžēl pati Hasia joprojām spītīgi atsakās ticēt šim skumjajam faktam un līdz ar to neļaujas arī attiecībām ar Marbelu.

Meitenei ir pēdējais laiks atvērt acis, jo par pievilcīgo garmataino puisi nupat pastiprinātu interesi izrādīt sākusi arī otra meitene uz kuģa - seksīgā Stone. Ja Hasia nesāks rīkoties, viņa galu galā var palikt pie sasistas siles, kad izrādīsies, ka viņu ne vairs Andris gaida, ne Marbels iekāro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!