Foto: Privātais arhīvs

Latvijas fitnesa skaistuļi rūpējas ne tikai par savu fizisko formu, bet arī par iekšējo bagātību, tāpēc daudzi no viņiem regulāri ceļo. Seksīgā jaunā trenerīte Paula Freimane (attēlā) paviesojusies Monako, bildēs atklājot, ka viņas augums uz šīs pundurvalsts iespaidīgo ainavu fona izskatās jo īpaši labi.

Tiklīdz Latvijā iestājās pirmais rudens vēsums, simpātiskā Paula devās uz Monako. Tur fitnesa daiļaviņa varēja turpināt gozēties pieticīgā apģērbā un ķert sauli. Tas gan nenozīmē, ka iedvesmojošā trenere pārtrauca sportot.

Arī ārzemēs Paula turpināja strādāt ar savu augumu, iepriecinot fanus ar iedvesmojošiem attēliem un video. Simpātiskā meitene pat ceļojumā ņēmusi līdzi hanteles, lai vingrotu uz balkona un devusies skrējienos pa tuvējiem kalniem un stadioniem.

Pēc kārtīgiem treniņiem sportiste sevi lutinājusi ar zvilnēšanu pie baseina. Tāpat arī Paula izbaudījusi Monako, izejot ielās skaistās kleitiņās. Arī šīs bildes sajūsminājušas meitenes sekotājus, kuri jūsmojuši, ka beidzot iespēja redzēt fitnesa skaistules sievišķīgo pusi.

"Trenējies smagi, atpūties smagi," zvilnot saulītē dzīves patiesību uzsvērusi smukulīte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!