Foto: Privātais arhīvs
Kamēr citas pašmāju zvaigznes Helovīna dienā pārtapa par briesmoņiem, dziedātāja Liene Greifāne (attēlā) rīkojās pretēji – viņa šajā laikā tapa skaistāka. Simpātiskā estrādes dīva atkal pamainīja savu stilu uz pozitīvo pusi.

Liene ir izcils pierādījuma tam, ka pēc 30 gadu sasniegšanas sieviete sāk pa īstam uzplaukt. Ja divdesmitgadnieces laikos Liene maldījās sevis meklējumos, pieaudzējot, ņemot nost un ar pārbalināšu bojājot savas blondās krēpes, tad pēc 30. jubilejas nosvinēšanas viņa mirdz kā īsta dīva.

Helovīna brīvdienās Liene nesekoja masu psihozei un neievietoja sociālajos tīklos bildes, kurās viņa ir nomaskējusies par briesmoni. Seksīgā dziedātāja iepriecināja patiesa skaistuma mīlētājus, publicējot bildes, kurās izskatās tiešām labi.

Māksliniece atklāja faniem, ka tikusi pie jaunas matu krāsas. Viņas blondie mati nokrāsoti dabīgi pelēkbrūni, kas īpaši izceļ Lienes skaisto acu toni. Liene labi apzinās, ka ir skaista, un nekautrējas ievietot selfijus savā Instagram kontā, atklājot, ka beidzot ir tiešām apmierināta ar savu matu krāsu.

Izmaiņas patīk arī dziedātājas faniem. Lienes jaunās bildes jau aplaimotas ar simtiem "patīk" atzīmju un glaimojošiem komentāriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!