Ikviena Latvijas pilsēta kļūst populārāka, ja tās vārds kādā veidā izskan šovbiznesā. Kandavas vārdu līdz šim bija ierasts saistīt vien ar guļbūvju celtnieku Venti Vītolu, bet kopš šīs nedēļas pilsēta var lepoties ar reperiem, kuri pirmo hitu veltījuši tieši savai dzimtajai pusei.

"Klipa ideja radās novembra sākumā, kad klipa iniciatoram Mārtiņam Andersonam skolā tika uzdots uzdevums uzņemt īsfilmu līdz piecām minūtēm par savu izdomātu tēmu.

Zinot to, ka draugu lokā ir vairāki repa cienītāji, kuri paši arī bija centušies rakstīt tekstus, viņš nolēma, ka tiks filmēts mūzikas video klips," DELFI Izklaidei atklāj mākslinieku pārstāvis Roberts Rozentāls.

Tā radies grāvējs Kandava, par kuru sociālajos tīklos jau jūsmo arī ļaudis no citām Latvijas pilsētām. "Klipa filmēšanā tika iesaistīti jaunieši no Kandavas, kuriem šāda pieredze bija pirmoreiz.

Konsultējoties ar saviem draugiem Rio Robertu Gūtšmitu, Mārci Grauzermani, Edgaru Rozentālu un Adrianu Lasi, tika meklētas dziesmas idejas, klipa lokācijas un dažādas filmēšanas un ierakstīšanas iespējas.

Ar dziesmu vēlējāmies pateikt savas domas, popularizēt savu pilsētu un parādīt citiem, ka nav vajadzīgas lielas iespējas un resursi, lai radītu kaut ko no nekā. Vajadzīgi tikai radoši jaunieši, kas vēlas kaut ko darīt un uztaisīt ko paliekošu," skaidro jaunais mākslinieks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!