Foto: DELFI

Pēc vairāku gadu prombūtnes uz skatuves atkal atgriezušās dziedošās dvīņumāsas Ana un Katrīne Drozdovičas jeb duets Dvīnes (attēlā). Māsiņas pēc ilgiem laikiem kāpa uz skatuves fotogrāfa Arkādija Gluhiha jaunā kalendāra atklāšanas ballītē.

Dziedošo dvīņumāsu zvaigžņu stunda sita 2011. gadā. Toreiz izskatīgās māsiņas bija visur. Māsiņas labprāt piedalījās dažādās smalkās ballītēs, ar presi pļāpāja par sievišķīgām lietām, koncertēja un iesaistījās modes biznesā.

Lai gan meitenēm tika paredzēta spoža muzikālā nākotne, 2013. gadā viņu vārdi un sejas no publiskās aprites pazuda. Pāris gadus par daudzsološajām meitenēm nebija nekādu muzikālu jaunumu, un faniem jau likās, ka māsiņas no mūzikas aizgājušas pavisam.

Pagājušā gada rudenī dueta atbalstītājus sagaidīja priecīgs pārsteigums - Ana un Katrīne kā aktrises uzmirdzēja grupas Bermudu Divstūris jaunākajā videoklipā. Īsi pirms gadumijas māsiņas nofilmējās kluba Piens īsfilmā, bet nu tapis zināms, ka skaisto balstiņu īpašnieces neaprobežosies vien ar aktiermeistarības izpausmēm.

Drozdovičas atkal atgriezušās uz skatuves fotogrāfa Arkādija Gluhiha foto kalendāra Grand Look prezentācijas ballītē. Ballītes viesi ar prieku secinājuši, ka Ana un Katrīne pēc vairāku gadu prombūtnes atgriežas uz skatuves lieliskā formā.

Abas māsiņas bija tērpušās sev ierastos gaumīgi pikanta stila tērpos. Dziedātājas skatuvei bija izvēlējušās apspīlētus baltus svārkus, kas izcēla māsu sievišķās formas, bet ķermeņa augšdaļu piesedza vien ar baltiem īsajiem topiem, pasvītrojot savus šmaugos vidukļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!