Foto: Vida Press
Reti kurš neko nav dzirdējis par amerikāņu realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu ģimenīti. Dinastijas slavenākā pārstāve, protams, ir izdaudzinātās pēcpuses īpašniece Kima (attēlā), taču arī viņas māsas un pusmāsas popularitātē neatpaliek.

TV skatītāju novērtējumam šonedēļ sniegts šovs, kura galvenā varone ir Kimas māsa Hloja. Pārraides Kocktails With Khloe pirmā raidījuma ietvaros slavenākā ģimenītes pārstāve kritusi par upuri pagalam nešpetnam jokam, kuru izspēlējusi jaunā raidījuma zvaigzne Hloja kopā ar pusmāsu Kendelu Dženneru.

20 gadus vecā Kendela, kura tiek dēvēta par vienu no labākajām un talantīgākajām šī brīža modelēm pasaulē, Hlojas šovā piezvanījusi Kimai un paziņojusi, ka viņa ir stāvoklī.

Video, kurā iemūžināta izjokošana, publicēts sociālajā tīklā Facebook un neilgā laikā tas izpelnījies milzīgu interneta lietotāju ievērību, un apskatīts vairāk nekā 64 tūkstošus reižu.

Sižetā iespējams novērtēt, kā Kima reaģējusi uz mazās pusmāsiņas paziņojumu, un dīvainā kārtā brangās pēcpuses īpašniece, kura pati ir mamma diviem bērniem, šo ziņu uztvērusi ar nesatricināmu mieru un pat mēģinājusi "atkratīties" no Kendelas.

Kendela Kimai lūgusi padomu, kā viņai rīkoties tālāk, taču Kima sākusi klāstīt par savām problēmām un negulētajām naktīm jaunākā bērna dēļ. Tas pamatīgi sadusmojis vairākus fanus, kas komentāru sadaļā pie video metušies gānīties, ka Kima esot egoistiska un domājot tikai pati par sevi.

Khloe Kardashian & Kendall Jenner are all about the pranks on tonight's premiere of #KocktailsWithKhloe. Get a sneak peek here and don't miss the party at 10/9c!

Posted by FYI Television Network on trešdiena, 2016. gada 20. janvāris

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!