Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 4. aprīļa, vakarā pēc iepazīšanās šoviem izslāpušos TV3 skatītājus sagaidīja īpašs pārsteigums. Tika atklāta mīlas spēle Precētie pret brīvajiem, kura īpašā odziņa ir tā, ka kameru priekšā arī precēti vīri draiskojas, cik nu katrs prot, turklāt sievas to visu akceptē un vēro tiešraidē.

Ekrāna spēles ideja ir vienkārša. Katrā raidījumā brīva un izskatīga meitene dodas uz trim dažādiem randiņiem, lai atrastu otro pusīti. Puiši mēģina savaldzināt meiteni, kā nu kurš prot – ar romantiskām vakariņām, flirtu un pat pikantiem paņēmieniem.

Ir tikai ir viens āķis – divi no trim puišiem ir precēti, bet tikai viens brīvs. Kamēr galvenajai varonei šī nianse sagādās galvassāpes, skatītājiem tas būs gards kumosiņš, jo, lai atstātu brīvā čaļa iespaidu, precētie gatavi pārkāpt visas robežas. Sievas to akceptē, jo, ja galvenajai varonei iepatīkas precētais kandidāts, dāvana 1000 eiro vērtībā gaida abus lauleņus, bet galvenā varone paliek bešā.

Pirmajā raidījumā uz randiņiem ar trim puišiem, brīvo Ingusu un aizņemtajiem Dairi un Gintu, devās šarmantā un pašpārliecinātā tumšmate Kristīne, kurai visvairāk par visu riebjas meli. Pirms dalības šovā sievām nācās dot vīriem atļauju savaldzināt citu sievieti.

Sievas jautrojās un smējās, pat pamācot, kā vīriem labāk "mīcīties" ar svešinieci un palīdzēja slēpt desmit gadus nēsātā laulības gredzena rievas. Tā kā Kristīne pie vīriešiem ciemos ieradās viņu mājās, kungiem nācās slēpt arī visas laulības dzīves liecības.

Kamēr precētie vīri mēģināja noskūpstīt un citādi savaldzināt Kristīni, sievas blakus istabā vēroja notiekošo tiešraidē caur datora ekrānu, dodot vīriem padomus svešās meitenes pavedināšanā.

Amizanti, ka tieši brīvā puiša vannas istabā atradās rozā zobu birste, kas Kristīnei lika nešaubīgi domāt, ka zēns aizņemts.

Viskarstāk gāja, kad Kristīne satikās ar aizņemto Gintu. Greizsirdīgā sieva aizkadrā uzreiz sāka asi komentēt Kristīnes pikanto tērpu. Ginta sieva veltīja konkurentei izsmējīgus komentārus un bija visai kareivīgi noskaņota.

Noslēgumā ar tēvu nerātnajām izdarībām ekrānā iepazinās arī bērniņi, bet puiši tikmēr visi kopā tikās ar Kristīni, kurai bija jāizdara gala izvēle. Meitene kļūdījās, izvēloties aizņemto Dairi.

Daira ģimene saņēma 1000 eiro dāvanu karti, bet Kristīne aizkadrā nāca klajā ar šokējošu uzrunu – meitene atklāja, ka ir pilnībā satriekta, uzzinot, cik tālu savos melos spēj iet vīrieši, kuriem ir sievas un bērni.

Tikmēr Dairis ar sievu un trim meitiņām kameras priekšā vien nosmējās – viņi uzsvēra, ka meli jau bija spēles pamatā, tāpēc nav, par ko kaunēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!