Foto: Vida Press
Sociālo tīklu lietotājiem bagātā amerikāņu pleiboja un par pasaulē stilīgāko pokera spēlmani dēvētā Dana Bilzerjana vārds komentārus neprasa. Vīrietis tīmeklī zīmējas ar naudu, ieročiem, greznām ballītēm pieticīgi tērptu daiļavu kompānijā un dārgiem auto. Tiesa, ne visi par viņa dižmanīgo dzīvesveidu ir stāvā sajūsmā.

Bilzerjanam vietnē Instagram ir vairāk nekā 16 miljoni sekotāju. Tie, kuri interesējas par viņa gaitām, piefiksējuši, ka vislabprātāk sociālo tīklu zīmulis atpūšas kopā ar pievilcīgām un pusplikām sievietēm, kuras izpilda katru viņa iegribu – uzkopj māju plikiem pupiņiem, kailas plunčājas baseinā un visādi citādi izdabā pokera spēlmanim.

Beidzot, iespējams, nākusi gaismā rūgtā patiesība par Bilzerjana brunču mednieka un meitu ģēģera slavu. 23 gadus vecā austrāliešu modele un šova Big Brother bijusī dalībniece Skaja Vītlija (attēlā) izdevumam The Daily Mail pastāstījusi, ka viņai piedāvātā prāva summiņa, ja ieradīsies vienā no pokera spēlmaņa rīkotajām ballītēm.

Skaja nesen saņēmusi ziņu no Bilzerjana asistenta. Viņš austrāliešu daiļavai izteicis vilinošu piedāvājumu – meitene saņēmusi ielūgumu uz ballīti, kuru Instagram zīmulis savā Holivudas savrupnamā rīkos par godu 4. jūlijam jeb ASV Neatkarības dienai.

Pārstāvis solījis, ka ceļošanas izdevumi uz ASV tikšot pilnībā nosegti. Turklāt arī par parādīšanos Bilzerjana rīkotajā burziņā viņai piedāvāts prāvs naudas žūksnis.

Skajai šis piedāvājums šķitis ļoti vilinošs, taču šaubas parādījušās brīdī, kad meitene vietnē Google ierakstījusi Bilzerjana vārdu. Viņa aptvērusi, ka vīrietis piekopj līdzīgu dzīvesveidu kā bēdīgi slavenais austrāliešu pleibojs Traverss Beinons.

Pirmais jautājums, kuru meitene uzdevusi Bilzerjana pārstāvim, bijis, vai viņai nāksies pārgulēt ar turīgo ballītes organizatoru. Asistens atbildējis, ka viņai tas nebūšot jādara, taču gadījumā, ja viņa stāsies seksuālās attiecībās ar kādu citu burziņa viesi, viņai nākšoties noslēgt informācijas neizpaušanas līgumu.

Pēc ilgas apdomāšanās meitene nolēmusi, ka tomēr ar savu klātbūtni nepagodinās ASV Neatkarības dienas dzīres Bilzerjana savrupnamā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!