Foto: Vida Press
Dažādu šovu zvaigžņu kāre pēc publicitātes ir apbrīnojuma, un nereti mediju interese tiek panākta, publiski atklājot kādu intīmu privātās dzīves detaļu. Šo likumu vērā ņēmusi arī dažādu britu šovu dalībniece un modele Mārnija Simpsone (attēlā).

24 gadus vecā Simpsone, kura slavu izpelnījusies kā viena no pretrunīgi vērtētā šova Geordie Shore, kurā tiek stāstīts par izklaižu kāru jauniešu dzīvēm, dalībniecēm, šonedēļ iznākusi no skapja – viņa publiski paziņojusi, ka ir biseksuāla.

Jauniņā šovu zvaigzne ar šo noslēpumu padalījusies intervijā izdevumam Heat Magazine. Mārnija stāstījusi, ka pirmā interese par sievietēm viņai parādījusies aizvadītajā gadā.

Šovu zvaigzne iesaistījusies īsā, bet kaislīgā afērā ar kādu pievilcīgu meiteni. Mārnija, kura šobrīd ir brīva no attiecībām, pirms pāris nedēļām aptvērusi, ka viņai patīk ne tikai puiši, bet arī sievietes.

Kā stāstījusi Simpsone, viņa pavisam nesen izšķīrusies no sava drauga. Meitene atklājusi, ka viņa būtu gatava pamēģināt izveidot nopietnas un romantiskas attiecības ar sava dzimuma pārstāvi.

Mārnijas atklātība atmaksājusies – par viņu raksta mediji un trin mēles sabiedrība. Tiesa, šī nav pirmā reize, kad viņa vēlamo uzmanību panākusi ar skandaloziem izgājieniem. Tā, piemēram, aizvadītā gada rudenī paparaci šovu zvaigzni pieķēra pamatīgā žvingulī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!