Foto: DELFI

Starp konkursa "Ms.Top of the World Plus Size 2016" nacionālā vakara šova baudītājām bija arī Lilita Siliņa (attēlā pa labi), biznesa lēdija un pasaules vecmāmiņu konkursa laureāte. Sieviete, kurai izdevās nolikt pie vietas pašpārliecināto donžuānu Alfridu Lipovski, pasākumā bija ieradusies tērpā, kas piesaistīja ne viena vien kunga aci.

Par godu pasākumam Lilita bija saposusies ļoti drosmīgā melnā tunikā ar caurumiņiem, kurai pieskaņojusi baltus zīmuļsvārkus. Savu īpašo šarmu elegantā lēdija akcentēja ar apjomīgu kaklarotu un smalku somiņu.

Lilita labprāt pozēja fotogrāfiem un aprunājās ar konkursantēm, piesaistot arī daudzu vīriešu kārtas apmeklētāju skatienus. Uz jautājumu, vai pēc šķiršanās no Alfrida Lilitas sirds ir brīva, lēdija atbildēja mīklā.

"Esmu brīvas sievietes statusā, bet viena neesmu. Skaisti baudu jaukus dzīves mirkļus un labi pavadu laiku," "Delfi Izklaidei"koķeti atklāj Lilita. Jebkurā gadījumā, par jaukiem kungu uzmanības apliecinājumiem viņa tikai priecājas, un to viņai arī netrūkst.

"Rozes man vienmēr var sūtīt. Uz manu dzimšanas dienu kolēģis pat noorganizēja to, ka, viņam esot ārzemēs, man tiek atsūtītas rozes. Tādai jābūt vīrieša attieksmei pret sievieti," kungus pamāca lēdija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!