Foto: Privātais arhīvs

Šova "Randiņš ar mammu" intriģējošākā pāra, saimniekšova siržu lauzēja Alfrida Lipovska un biznesa lēdijas un skaistuma konkursu laureātes Lilitas Siliņas (attēlā), skaisti uzsāktais stāsts šobrīd iestrēdzis neērtā strupceļā. Ekrānā tik šarmantais Alfrids dzīvē izvēlējies ne visai eleganti pazust, līdzi paņemot arī pārim uzdāvinātās dāvanu kartes ceļojumam.

"Pēc šova pēdējās sērijas filmēšanas mēs vairs neesam komunicējuši. Un pie Alfrida joprojām ir abas dāvanu kartes ceļojumam, katra 100 eiro vērtībā. Mans uzskats ir tāds, ka vīrietim ir jāsakārto šīs lietas, sievietei nav jāvēršas pie viņa ar lūgumu.

Te diemžēl parādās vīrieša atbildības trūkums," sarunā ar "Delfi Izklaide" secinājumos pēc šovā piedzīvotā dalās Lilita.

Sieviete atklāj, ka kopš pēdējās filmēšanas, kas notika aprīļa vidū, kurā Lilita veltīja Alfridam visai trāpīgus vārdus, seniors par sevi vairs nav devis ziņu.

"Iepriekš viņš man zvanīja otrdienās un piektdienās," smejas pasaules vecmāmiņu konkursa laureāte. Viņa uzsver, ka abi neesot sastrīdējušies, taču mazliet mulsina kunga attieksme. Tā vietā, lai ar cieņu pieliktu punktu šim stāstam, viņš Lilitu mēdz apskatīt "draugos", bet komunicēt, lai sakārotu jautājumu par ceļojuma biļetēm, nemēģina.

Sieviete cer, ka Alfrids, kurš par sevi ekrānā radīja šarmanta kunga tēlu, pratīs eleganti iziet no neērtās situācijas. "Ja runa būtu par žurnāla abonementu vai kādu nieku, es pievērtu acis. Bet Alfrids taču šova laikā divas reizes mani izvēlējās, taču nu viņa rīcība ir tik nenoteikta.

Jā, es labprāt izmantotu šo dāvanu karti – man Stokholmā dzīvo studiju biedrene, labprāt viņu apciemotu. Turklāt, ja viņš ar mani aprunātos, visu varētu sarunāt – varbūt viņš ļoti vēlas aizbraukt ceļojumā ar meitu. Varianti ir dažādi.

Taču lietas ir jāsakārto un jānoved līdz galam. Protams, ja vien viņš to dāvanu karti jau nav izmantojis. Te ir jautājums par vīrieša godaprātu un nostāju pret sievieti. Kur paliek tas "vīrs un vārds"? Pieauguši cilvēki lietas kārto citādāk," spriež Lilita.

Uz jautājumu, ko Lilita darītu situācijā, ja Alfrids izmantotu dāvanu karti kā ieganstu turpināt romānu un pastāvētu uz to, ka ceļojumā jābrauc kopā, Lilita atbild ar koķetiem smiekliem.

"Ar visām viņa dotībām jājautā, kā viņš ko tādu dabūtu gatavu. Man nekāda naida uz viņu nav, taču tā lappuse manā dzīves grāmatā ir izlasīta," smejas Lilita.

Kā "Delfi Izklaide" noskaidroja no šova "Randiņš ar mammu" pārstāvjiem, pasniegtais ceļojums patiešām bija domāts kā dāvana pārim, kas izveidojies šovā. Šova veidotāji, protams, bija cerējuši, ka kopīgs ceļojums varētu būt kā pozitīvs sākums kam lielākam.

Taču, ja attiecības nav izdevušās, dāvana vienalga pienākas pārim, un nevienam šova dalībniekam, pat slavenajam Alfridam, nav tiesību pastāvēt uz to, ka balva pienākas viņam vienpersoniski.

Dāvanu karte derīga līdz nākamā gada februārim, kas nozīmē, ka viss vēl nav zaudēts, un Alfridam ir iespēja atrast veidu, kā galanti iziet no neērtās situācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!