Foto: Scanpix

Popa karaļa Maikla Džeksona privātais ārsts Konrāds Murejs, kurš tiek vainots mūziķa nāvē, turpina atklāt pārsteidzošus un visai biedējošus noslēpumus par dziedātāja dzīvi.

Jau vēstīts, ka Murejs sarakstījis grāmatu "This Is It", kurā izlasāmi sensacionāli un nedzirdēti fakti par Džeksonu. Intervijā ar tabloīdu "Mirror" viņš jau cēlis gaismā dažus noslēpumus – ka dziedātājam bērnībā veiktas hormonu injekcijas, viņam bijusi kāju sēnīte un citus notikumus.

Džeksonu vienmēr apvijuši pedofīlijas skandāli. To, ka mūziķim bijusi slimīga interese par bērniem, savā grāmatā apliecina arī viņa ārsts Murejs.

Izdevums "Mirror" vēsta, ka privātā daktera sarakstītajā grāmatā vesela nodaļa būs veltīta Džeksona attiecībām ar bērniem. Intervijā Murejs padalījies ar gadiem ilgi glabātu noslēpumu.

Džeksonam esot bijušas ļoti stipras jūtas pret sava ilggadējā drauga, britu aktiera Marka Lestera meitu Herietu. Murejs apgalvo, ka dziedātājs meitenītē iemīlējies, kad viņa bijusi vien piecus gadus veca.

Popa karalis ir Herietes krusttēvs, savukārt Lesters ir krusttēvs Džeksona bērniem. To, ka mūziķim simpatizē viņa meita, aktieris zinājis un pat mēdzis par to pajokot, taču viņš nav nojautis, ka dziedātāja fantāzijas sniedzas krietni vien tālāk par nevainīgu patikšanu.

Murejs stāstījis, ka Džeksons esot bijis pilnībā apsēsts ar mazo meitenīti. Viņš Herietu kvēli mīlējis. Kad viņa bijusi aptuveni 12 gadus veca, mūziķis savam ārstam paziņojis, ka pienācis laiks viņu apprecēt.

Džeksons esot vēlējies pēc iespējas ātrāk salaulāties ar mazo Herietu. Tiesa, Murejs viņam paskaidrojis, ka meitene ir pārāk jauna un tas nav iespējams.

Savukārt Džeksons bija ieņēmis galvā, ka jādodas pie Herietes tēva lūgt meitas roku un apspriest kāzu norisi. Mūziķis savam ārstam piekodinājis klusēt un nekad nevienam viņa plānus neizpaust.

Tiesa, tas nav vienīgais pretrunīgais noslēpums, kas nācis gaismā. Murejs arī pastāstījis par mūziķa "rezerves plānu" – ja Džeksonam neizdotos apprecēt savu izredzēto Herietu, viņš mēģinātu bildināt britu aktrisi Emmu Vatsoni.

Filmu zvaigznei šobrīd ir 26 gadi, taču Džeksonam Vatsone "iekritusi acīs", kad viņa bijusi vien 11 gadus jauniņa un Harija Potera filmās atveidojusi burvju skolas audzēkni Hermioni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!