Foto: Vida Press
Atklājušies jauni fakti par nesen mirušā dziedātāja Džordža Maikla un viņa drauga un mīļotā partnera, slavenību friziera Fadi Favaza (abi attēlā) romantisko savienību. Kāds tuvs radinieks medijiem pastāstījis, ka mūziķis jau sen vēlējies attiecībām pielikt punktu.

Atgādinām, ka 25. decembrī Maiklu mirušu viņa namā atrada Favazs, kurš vēlāk sociālajos tīklos publicēja paziņojumu, ka ļoti pārdzīvo par sava mīļotā nāvi. Dziedātājs aizsaulē devās 53 gadu vecumā.

Favazs intervijās medijiem pēc mūziķa nāves klāstīja, ka liktenīgajā dienā abi bija ieplānojuši doties svētku pusdienās. Tiesa, kāds tuvs Maikla radinieks, kurš vēlējies palikt anonīms, izdevumam "The Sun" šonedēļ pastāstījis, ka mūziķa un friziera attiecības nemaz nav bijušas tik idilliskas.

Maikls ar Favazu sāka tikties pirms vairāk nekā pieciem gadiem. Savukārt radinieks pastāstījis, ka aptuveni pusotru gadu pirms dziedātāja nāves attiecības ar frizieri esot sašķobījušās un mūziķis vairākkārt mēģinājis tām pielikt punktu.
Foto: Vida Press

"Ne vienu reiz vien Džordžs Fadi teica, ka vairs nevēlas viņu redzēt, bet katru reizi abi atkal atsāka kontaktēties," stāstījis zinātājs. Radinieks arī piebildis, ka problēmas abu attiecībās sākušās aptuveni 18 mēnešus pirms mūziķa nāves – mīlētāji gluži vienkārši sākuši atsvešināties viens no otra.

Tiesa, savas laipnās dabas un mīkstās sirds dēļ Maikls nekad nav spējis attiecības pavisam izbeigt – agri vai vēlu viņš tomēr atkal salabis ar Favazu.

"Džordžs bija ļoti laipns un dāsns, bet viņš man neskaitāmas reizes atzina, ka viena no viņa lielākajām vājībām ir nespēja pateikt nē – nedz seksam, nedz narkotikām. Tāda bija viņa personība.

Viņš daudzējādā ziņā bija ļoti neaizsargāts, jo viņš vienmēr teica jā. Viņš nekad par sevi nepastāvēja," skaidrojis informators.

Savukārt Favazs neilgi pēc Maikla nāves medijiem klāstīja, ka viņa attiecības ar dziedātāju esot bijušas ļoti sarežģītas, tomēr pēdējā laikā abi atkal esot satuvinājušies.
Foto: Vida Press

Jāatzīmē, ka par Maikla lielo dzīves mīlestību vienmēr dēvēts amerikānis Kenijs Goss – abi par pāri kļuva deviņdesmitajos gados un attiecības ilga aptuveni 13 gadus, savukārt 2009. gadā šī savienība pajuka.

Dažas dienas pēc dziedātāja nāves "The Sun" vēstīja, ka Maikls sava mūža nogalē atkal esot satuvinājies ar Gosu un abi esot visai bieži tikušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!