Foto: Instagram.com/gypsea_lust/
Aktīva rosīšanās sociālajos tīklos un bildīšu publicēšana daudziem mūsdienās kļuvusi par reālu darbu un vienīgo ienākumu avotu. Spilgts piemērs tam ir Džeks Moriss un viņa mīļotā Lorēna Bulena (abi attēlā) – iedvesmojošs pārītis, kas pelna naudu ar savu ceļojumu atspoguļošanu virtuālajā vidē.

26 gadus vecais Džeks no Mančestras un par viņu divus gadus jaunākā austrāliete Lorēna iepazinās aizvadītā gada pavasarī Fidži. Starp abiem acumirklī uzvirmoja jūtu ķīmija, un jaunieši kļuva par pāri.

Kopš pērnā marta Džeks un Lorēna apceļo pasauli kopā, un pa šo laiku abi jau paviesojušies 45 dažādās valstīs. Savus ceļojumu iespaidus abi aktīvi dokumentē "Instagram" foto blogā, kuram ir vairāk nekā 1,2 miljoni sekotāju.

Tāpat mīlētājiem ir kopīgs blogs, kurā tiek aprakstīti daudzie ceļojumi, kā arī sniegti padomi citiem tūristiem. Pasaules apceļošana un dalīšanās ar fotogrāfijām kļuvusi par Džeka un Lorēnas vienīgo ienākumu avotu.

Džeks agrāk strādājis paklāju tīrīšanas uzņēmumā, savukārt ceļošanai viņš aktīvi pievērsies 2012. gadā. Tagad viņš un Lorēna par savām mājām sauc Bali.

Nesenā intervijā izdevumam "Cosmopolitan" Džeks stāstījis, ka par vienu kāda uzņēmuma sponsorētu bildīti viņš saņem ne mazāk kā trīs tūkstošus ASV dolāru. Savukārt lielākā summa, kādu viņš saņēmis par foto, kurā iekļauta reklāma, ir deviņi tūkstoši ASV dolāru.

"Man reiz bija darbiņš, kas ilga trīs dienas. Divas dienas norisinājās filmēšana, bet pēc tās man "Instagramā" bija jāpublicē piecas bildes. Man par to samaksāja 35 tūkstošus," sacījis Džeks.

Tāpat pārītis labprāt dalās ar padomiem, kā ceļojumu bildes padarīt nevainojamas. Viens no galvenajiem priekšnosacījumiem ir neaizrauties ar dažādiem filtriņiem un efektiem.

"Visbiežāk bildes uzņemam aptuveni stundu pēc saullēkta. Tajā laikā tūristu iecienītas vietas parasti nav tik ļaužu pilnas," nesenā bloga ierakstā skaidrojis Džeks, kurš arī piebildis – pāra kopbildītes tiek veidotas, izmantojot taimera režīmu.

Birthday kisses 👅

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Apr 2, 2017 at 11:46am PDT

Always taking me on the best adventures- 🌙💫

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Mar 23, 2017 at 7:01am PDT

Last light over those desert dunes ☼ @visit.dubai #StaySunny

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Mar 16, 2017 at 6:03am PDT

☼Be the energy you want to attract 𖨬

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Mar 9, 2017 at 3:02am PST

Village pups 🐶 I wish I could take them alll home with me! 💚

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Feb 17, 2017 at 2:35am PST

🐳✨🙌🏼 Ticked off Swimming with Whale Sharks✔️

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Feb 10, 2017 at 8:25pm PST

As long as I've got you by my side, & a coconut in my hand, I'll forever be a happy girl 🌴☼

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Jan 28, 2017 at 6:18am PST

Sippin' fresh coconuts, poolside at our overwater villa @songsaacollective 💫🌴

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Jan 21, 2017 at 6:45am PST

Under the Mistletoe!✧🎄✧ In the spirit of Christmas, I will be giving away these goodies from @dfsofficial to your special someone! 🎁 Comp winners 🙌🏼🌟 @dfsofficial will be in contact shortly- check your DMs 1. Michael Kors Watch Set · @delphinegaland – "Please #givejoy to @yannickburrows with the one of the watches 🍀" 2. Michael Kors Handbag · @nico_hn5 – "I want to #givejoy to @itselsdev with the handbag. Merry Christmas!" 3. Daniel Wellington · @anika_fischer13 – "I would LOVE to #givejoy to @clownfischer with the Daniel Wellington watch❤❤thank you!!!" 4. Coach Purse · @summerdriessen – "@sierra.driessen I'd love to #givejoy to her because she is the most wonderful sister! Any of these gifts would be perfect for her ❤"

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Dec 19, 2016 at 4:52am PST

Camped out last night ⛺️👅 @keemalaphuket

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Dec 1, 2016 at 3:01am PST

Woke up to a hungry giraffe tapping on our window💭

A post shared by LAUREN BULLEN (@gypsea_lust) on Apr 3, 2017 at 4:07am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!