Foto: Privātais arhīvs
Norfolkas pilsētā Virdžīnijas štatā šonedēļ glābšanas dienesta 911 darbinieki saņēmuši zvanu no kāda satraukta vīrieša, kuru pamatīgi bija sabiedējis pa ielām klaiņojoša lauva.

Zvanītājs bija cieši pārliecināties, ka plēsīgais zvērs izmucis no kāda zooloģiskā dārza, ir izsalcis un saniknots, un tagad klaiņo pa pilsētas ielām, meklējot sev pārtiku.

Policijas darbinieki nekavējoties zvanījuši uz pilsētas zoodārzu, lai noskaidrotu, vai no zvēru mītnes nav aizklīdis kāds dzīvnieks, bet zooloģiskajā dārzā glābējiem paskaidrots, ka visi iemītnieki ir uz vietas.

Pēc īsa pārdomu brīža Norfolkas kārtībsargi sapratuši, ka zvanītāju noteikti nobiedējusi vietējā slavenība - suns Čārlzs Monarhs, kas ir labradora retrīvera un pūdeļa jauktenis, bet, pateicoties saimniekam Krisam Peinteram, ticis pie suņiem diezgan neierastas frizūras.

Suņa saimnieks ieņēmis prātā, ka viņa sunim ir jāizskatās pēc lauvas, kas ir vietējās universitātes talismans, un tas panākts, noskujot viņa apspalvojumu tā, ka tikai galvas rajonā palicis kupls kažociņš un pušķis astes galā.

Trīs gadus vecā suņa īpašnieks medijiem klāstījis, ka šī nav pirmā reize, kad viņa mīlulis ir kādu nobiedējis - tā kā viņš ar Čārlzu, kuram, starp citu, ir arī sava Facebook lapa, diezgan bieži mēdz pastaigāties zoodārza apkaimē, dīvaini safrizētajam sunim bieži tiek pievērsti bailīgi skatieni, bet tagad dzīvnieks kļuvis vēl populārāks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!