Foto: DELFI
Šodien "Skonto" hallē durvis vēra starptautiskā izstāde "Dzīvnieku pasaule", kas apmeklētājus gaidīs arī svētdien, 20. septembrī. Piedāvājam nelielu ieskatu lielajā suņu, kaķu, putnu, trušu un citu zvēriņu "burziņā".

Izstādē ir skatāmi ne tikai dažādu šķirņu suņi un kaķi, bet arī pundurtruši, jūrascūciņas, dekoratīvās žurciņas, papagaiļi un vairāku Latvijas mini zooloģisko dārzu iemītnieki – jenoti, alpakas, poniji, skunkss, neparastas kazas un aitas, eksotiski un krāšņi mājputni, kurus parastā lauku sētā vis neieraudzīsi.

Apmeklētāji visas dienas garumā var vērot dažādus priekšnesumus ar četrkājainajiem draugiem galvenajā lomā. Suņi piedalās dažādos teatralizētos priekšnesumos, paklausības paraugdemonstrējumos, simulētā "noziedzinieka" ķeršanā, skriešanas sacensībās un adžiliti jeb šķēršļu joslas pārvarēšanā.

Viena no pasākuma "naglām" noteikti ir modes skate, kur pa mēli defilē četrkājaini modeļi, ļaujot iepazīties ar jaunākajām tendencēm suņu tērpu modē.

Izstādes organizētāji sola, ka svētdien "Skonto" hallē uzstāsies arī cirka mākslinieki, kas ne tikai izklaidēs apmeklētājus, bet arī atklās dažu triku noslēpumus.

Divu dienu laikā izstādē piedalīsies ap 1000 suņu un 400 kaķu,kā arī mazie dzīvnieciņi un dažnedažādi zvēriņi no Latvijas privātajiem zooloģiskajiem dārziem.

Izstāde "Dzīvnieku pasaule" skatāma divas dienas – 19. un 20. septembrī –"Skonto" hallē, Melngaiļa ielā 1a, no pulksten 10.00 līdz 18.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!