Kāds runcis Japānā izrādījis apbrīnojamas prāta spējas, nekļūdīgi uzminot, zem kuras glāzītes ir paslēpta bumbiņa. Vairāki video rāda, kā mīlulis tiek galā ar dažādas sarežģītības uzdevumiem, pierādot, ka viņam viss ir pa spēkam!

Runcis Sniedziņš (angļu valodā – Snow) ir Amerikas sprogausu kaķītis, kas nozīmē – šī dzīvnieciņa izskatā austiņām ir īpašs veidols. Tās ir atlocītas uz āru, tāpēc piešķir mīlulim īpatnēju izskatu. Taču Sniedziņš ne tāpēc vien ir īpašs. Runcis, kurš ir teju pusotru gadu vecs un dzīvo Tokijā, Japānā, iecienījis spēlēšanos ar bumbiņu, kas paslēpta glāzītē. Lūk, video ieskatam.

Kā redzams, Sniedziņa saimniece ir gana apķērīga, lai bumbiņu katrreiz apslēptu kādā citā vietā, tādējādi runcis nevarētu paļauties, ka tā allaž būs atrodama vienā vietā. Taču arī skaistais mīlulis neatpaliek apķērībā un abas reizes precīzi norāda, kur atrodas baltā bumbiņa.

Turklāt, izrādās, Sniedziņš spēj uzminēt, kur atrodas bumbiņa, ja jāizvēlas ne tikai starp trim, bet arī starp četrām glāzītēm. Lūk, pierādījums! Starp citu, saimniece uzdevumu sarežģījusi līdz pat piecām glāzītēm, taču peļu junkuriņš ar mīklu tiek galā nevainojami.

Izmēģini šo spēli mājās! Vai tavs rezultāts būs labāks par kaķa?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!