Foto: DELFI
Tradicionāli jūnijā norisinās dzīvnieku izstāde "Latvijas uzvarētājs 2017", kad Ķīpsalā pulcējas lieli un mazi, pūkaini un īsspalvaini mājas mīluļi. Starp elegantiem suņiem un dižciltīgiem kaķiem noteikti var sastapt arī tādu skaistuli, kas iepriekš ielās nav manīts.

Izstādē apskatāmi dažādu šķirņu kaķi un suņi, kuri savā starpā sacenšas par dažādiem tituliem un atzinībām. Vienkopus pulcējas vairāk nekā 24 šķirņu kaķi, kas apmeklētājus priecē ar savu aristokrātisko izskatu. Šogad pirmoreiz izstādē noskaidros arī pašu vīrišķīgāko runci un sievišķīgāko kaķeni.

Savukārt no visām 339 suņu šķirnēm, kas šobrīd sastopamas pasaulē, izstādē "Latvijas uzvarētājs 2017" var redzēt vairāk nekā 200 šķirņu suņus – garspalvainus un īsspalvainus, miniatūrus un lielus, medību un mājas, mierīgus un hiperaktīvus.

Tāpat plašā klāstā var aplūkot dažādas zooindustrijas preces, tostarp gan barību, gan pavadas un rotaļlietas, gan gultiņas un visu pārējo, kas nepieciešams laimīgam mājdzīvniekam.

Izstādes darba laiks 10. jūnijā – no pulksten 10 līdz 18, bet 11. jūnijā – no pulksten 10 līdz 17. Plašāk par izstādi un biļešu cenām var lasīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!