Par interneta sensāciju kļuvis kāds jauns vīrietis ar visai neparastu hobiju – vairāk par visu pasaulē viņam patīk fotografēties, atdarinot bildes, kuros iemūžināti mazi bērniņi.

Atraktīvā puiša gaitām jebkurš var sekot internetā - viņam izveidots gan īpašs blogs ar nosaukumu My Precious Roomate, gan Facebook profils, kurā ievietotā informācija liecina, ka amizanto fotoattēlu modelis ir no Ņujorkas.

Ar šo neparasto nodarbi, uz ko viņu esot iedvesmojušas neskaitāmās sociālajos tīklos publicētās mazuļu bilde, puisis sāka aizrauties pirms aptuveni diviem gadiem, bet tagad jautro fotogrāfiju simtus pamanījuši un novērtējuši arī citu valstu blogeri un mediji.

Publicētie fotoattēli apliecina, ka puisis tiešām velta daudz laika un pūļu bērnu bildīšu atdarināšanai - viņš speciāli piemeklē drēbes vai izrotā jau esošās, lai tās pēc iespējas vairāk līdzinātos oriģinālajā bildē redzamā modeļa apģērbam.

Tāpat gana liela uzmanība tiek pievērsta interjeram un citām detaļām, bet vislielākās simpātijas no interneta lietotāju puses izpelnījušies attēli, kuros bloga galvenais varonis fotosesijai pierunājis arī kādu no saviem biedriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!