Kāds vīrietis no Ķīnas ziemeļaustrumu pilsētas Šenjaņas vairākus gadus viens dzīvoja viesnīcas tualetē, vēlāk viņš tur iemitinājies kopā ar sievu, bet nesen pārim piedzimis arī mazulis.

Šobrīd 33 gadus vecais Czens Linczjuņs, kurš strādā par apavu tīrītāju un mēnesī nopelna aptuveni 310 ASV dolārus, 2006. gadā secināja, ka nevēlas maksāt par īstu dzīvokli, tāpēc nolēma ievākties neizmantotā viesnīcas tualetē.

20 kvadrātmetrus lielo telpu viņš no viesnīcas īpašnieka izīrē par trešdaļu savas algas - 94 dolāriem mēnesī, bet vīrietis ir uzņēmīgs: viņš uzmeistaroja gultu un starp diviem pisuāriem arī galdiņu, uz kura nolikts televizors.

Divas citas tualetes kabīnītes viņš pārveidoja par skapjiem, bet pie sienas piekarināja paša zīmētu Maikla Džeksona portretu un ķīniešu hieroglifu, kas apzīmē laimi.

2010. gadā Czens apprecējās, un arī viņa jaunā sieva pārvācās dzīvot uz tualeti. Divus gadus vēlāk viņiem piedzima dēls, kuru nosauca par Deiji.

Neraugoties uz neparasto dzīvesvietu, Czens savu ģimenes mitekli raksturo kā "nelielu, bet mājīgu" un stāsta, ka abi ar sievu jau sen pieraduši pie specifiskās smakas.

"Nevajag satraukties! Mēs vēl esam jauni. Ja vien smagi strādāsim, dzīvo noteikti kļūs labāka," intervijā vietējiem medijiem stāstījis 33 gadus vecais ģimenes galva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!