Kādam 17 gadus vecam amerikāņu pusaudzim no Floridas veikta dzimumlocekļa samazināšanas operācija, jo pārāk lielais izmērs traucēja viņam pilnvērtīgi nodarboties ar seksu un piedalīties komandu sporta spēlēs.

Viņa peņa garums miera stāvoklī bija gandrīz 18 centimetri, bet apkārtmēra - 10 centimetri. Savukārt erekcijas laikā izmērs nepalielinājās, lai gan pats pusaudzis atzina, ka spontānas erekcijas dēļ ne reizi vien nokļuvis neērtā situācijā.

Pēc peņa samazināšanas operācijas ārsti jaunekļa peni nemērīja, taču konstatēja, ka "izmaiņas bija ievērojamas".

Dienvidfloridas universitātes urologs Rafaels Karions, kurš veica operāciju, uzsvēris, ka nekādas saslimšanas pusaudzim netika konstatētas, bet pēc operācijas viņš pats "bijis sajūsmā".

Šis precedents aprakstīts zinātniskajā izdevumā Journal of Sexual Medicine un tiek saukts par pasaules vēsturē pašu pirmo veiksmīgo peņa samazināšanas operāciju.

DELFI Izklaide arī iepriekš sekojusi līdzi cilvēkiem ar ļoti lieliem un maziem peņiem, un izrādījies, ka cilvēks ar pasaulē garāko locekli nav nemaz tik laimīgs, bet Bruklinas īsākā peņa īpašnieks ar sevi ir visai apmierināts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!