Foto: Kadrs no video

Klīst dažādi nostāsti par to, kur Rīgā visbiežāk pulcējas sievietes, kuras tirgo savu miesu un piedāvā seksuālus pakalpojumus par naudu. Populārā YouTube kanāla Edart TV pārstāvji beidzot kliedējuši visus mītus un devušies ielās, lai noskaidrotu patiesību.

Šonedēļ tīmeklī publicēts sižets, kurā Edart TV pārstāvji devušies copēt prostitūtas uz Rumbulu, un šo piedzīvojumu viņi iemūžinājuši ar slēptās kameras palīdzību. Īsā laikā video jau paguvis sacelt pamatīgu vētru pašmāju internetā, jo tajā iemūžināta sieviete, kura, būdama grūtniece, par naudu bijusi gatava apkalpot svešiniekus.

"Jau kādu laiku bijām plānojuši izbraukt meitenēs, līdz izlēmām, ka šī diena ir pienākusi. Trešdiena bija klāt un sākām "mest riņķus" ap populārākajām "devīgo meiteņu" vietām.

Lai arī "čikitas" bija gatavas darbam, tomēr, tā kā bijām divi, dienas vakars un citi auto vadītāji stājās viens pēc otra, neviena nepiekrita pievienoties kopīgajām izklaidēm, jo bija izvēles iespējas," savus piedzīvojumus aprakstījuši Edart TV pārstāvji.

Tiesa, puiši nemeta plinti krūmos. Viņi "naktstauriņu" medības turpinājuši arī nākamajā dienā, un centieni vainagojušies ar panākumiem - vīriešiem izdevās satikt dāmīti, kas gatava par naudu atdoties.

"Bija pēcpusdiena, mašīnu bija manāmi mazāk, un arī "ielenītes" atsaucīgākas. Pirmā daiļava gan centās iestāstīt, ka ir ne tajā vietā un laikā, bet lai jau... Savukārt mūsu otrā 28 gadus vecā "beibe" bija gana atvērta gan sarunām, gan darbiņam.

Viss norisinājās pēc visai paredzama scenārija - iežēlināšana, šķīsta dvēsele, arī rokas kaķis esot saskrāpējis un analīzes veiktas, nevis lietotas narkotikas. Viss būtu mūsu iedomu standartā, ja vien neizrādītos, ka drostaliņa ir ceturtajā vai piektajā grūtniecības mēnesī.

Diemžēl izrādījās, ka arī grūtnieces klienti nesmādē. Uzzinājām, ar kādiem klientiem nākas strādāt, droša mineta instrukciju un par vietējām higiēnas normām.

Kad devāmies jau mazliet ierastajā maršrutā arī trešajā dienā, atkal redzējām video galveno varoni, lai arī iepriekš minēja, ka šādi strādā tikai ārkārtas gadījumos," notikuma detaļas atklājuši Edart TV puiši.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!