Foto: Kadrs no video
Kārtējo reizi par sevi licis runāt krievu miljardiera Igora Ņekļudova mazdēls Grigorijs Mamurins. Viņš veicis sociālo eksperimentu, kura laikā licis izģērbties līdz apakšveļai vairākiem nejauši satiktiem cilvēkiem– puisis ļaudīm piedāvājis krietnu naudiņu, ja viņi novilks drēbes, un daudzi šim aicinājumam atsaukušies.

Jau vēstīts, ka Grigorija vārds aiz plašās Krievijas robežām izskanēja šopavasar, kad viņš Maskavā veica vērienīgu sociālo eksperimentu, kura laikā cilvēkiem piedāvāja lielu naudiņu, ja tie izdzers glāzi viņa urīna. Tas raisīja pamatīgu sabiedrības sašutumu, taču puisis, šķiet, nav saņēmis mācību.

Grigorijs savā oficiālajā YouTube kanālā aizvadītajā nedēļā video cikla Деньги решают всё ietvaros publicējis kārtējo sociālo eksperimentu, kurā jau atkal pārbaudījis, ko cilvēki ir gatavi izdarīt naudas dēļ. Šoreiz viņš vairākiem publiskās vietās satiktiem cilvēkiem piedāvājis samaksāt krietnu summiņu, ja tie savas drēbes atdos viņam.

Grigorijs ļaudīm piedāvājis izģērbties par desmit, 20 un pat 30 tūkstošiem rubļu, un, lai gan sākumā daudzi atteikušies no šī piedāvājuma, drēbītes tomēr novilktas, kad miljardiera mazdēls palielinājis summu.

Šoreiz Grigorijs licis mieru senioriem un bomzīšiem un izaicinājis tikai jauniešus. Prāvās summiņas dēļ ne viena vien meitene palikusi uz ielas vienā krūšturī un biksītēs, savukārt vairāki puiši mājās devušies bez biksēm, toties ar pamatīgu naudas žūksni.

Tiesa, video noslēgumā redzams, ka vienu no nejauši satiktajām meitenēm miljardiera mazdēla piedāvājums pamatīgi saniknojis, nevis raisījis interesi - jaunā dāma Grigoriju nolamājusi, patriekusi ratā un vēl piedraudējusi, ka viņas draugs puisim iedos pa ģīmi, ja tas neliksies mierā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!