Foto: Privātais arhīvs

Basketbolists, uzņēmējs un investors Žanis Peiners 33 gadu vecumā kļūs par tēvu – viņa mīļotā sieviete, bijusī Rēzeknes skaistumkaraliene, šobrīd influencere Alīna Peinere, sociālajos tīklos vēsta, ka ir mazuļa gaidībās.

Peinera kundze "Instagram" platformā publiskojusi attēlus, kas tapuši siltajā Dominikānas Republikā – izskatīgā sieviete pozē piegulošā melnā kleitiņā, kas izceļ topošās mammas aprises. "25 nedēļas," savu statusu precizē Alīna, skaistumkaraliene, dizainere un uzņēmēja.

Peineru pārim gaidāmais bērns būs pirmais.

Mīlnieki salaulājās krāšņās kāzās 2021. gada jūlijā, laulāšanos vadīja Renārs Zeltiņš, savukārt viesu vidū bija pāra draugi no sportistu aprindām, arī Peinera tuvais draugs Kristaps Porziņģis. Porziņģis kāzas apmeklēja kopā ar savu toreizējo draudzeni Lauru Vizlu.

Vizla un Alīna Peinere saglabājušas draudzību arī pēc Lauras šķiršanās no pasaulslavenā basketbolista, abas savu krāšņumu izrāda sociālajos tīklos.

Savukārt Žanis Peiners jau noslēdzis profesionāla basketbolista gaitas, taču pēc spēlētāja karjeras beigām kļuva par basketbola analītiķi, tostarp Latvijas izlases galvenā trenera Lukas Banki padomnieku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!