Foto: PantherMedia/Scanpix
Teju katrs dzirdējis uzskatu, ka sievietes un vīrieši nāk no dažādām planētām to atšķirīgās uzvedības un pasaules izpratnes dēļ. Šai sakarā portāls "Red Book" piedāvā astoņu lietu apkopojumu, kas sieviešu uzvedībā neizsakāmi tracina stiprā dzimuma pārstāvjus.

Nebeidzamie interjera aksesuāru krājumi

Nav noslēpums, ka vīrieši labprātāk izvēlas askētisku apkārtējās vides iekārtojumu, savukārt sievietes nereti savas mājvietas interjeru papildina ar dažādiem nieciņiem, piemēram, noklājot gultu ar krāšņiem un dekoratīviem spilveniem.

Kā izrādās, tie vīriešus tracina bezgalīgās gultas klāšanas un kārtošanas dēļ, kā ari viņus mulsina aizliegums uz tiem gulēt vai sēdēt, kas viņuprāt, ir vienīgā spilveniem atbilstošā funkcija.

Multitaskinga spējas, patērējot medijus

Mīļā miera labad, kā arī, lai kopīgi pavadītu laiku, vīrieši reizi pa reizei piekrīt noskatīties kādu sievietēm tīkamu seriālu. Tomēr tava spēja vienlaicīgi sekot trīs dažādiem seriāliem atsevišķos kanālos, teicami pārzinot galveno varoņu privātās dzīves nebūšanas, vīriešus mulsina.

Čīkstēšana par liekajiem kilogramiem

Vairāk par visu vīriešus kaitina mīļotās sievietes sevis noniecināšana. Pat tad, ja nevari lepoties ar modeles cienīgiem parametriem, izturies pret sevi ar cieņu un mīlestību, kā arī izrādi savu pašpārliecinātību!

Mammošanās

Ikvienam patīk saņemt uzmanību un justies mīļotā cilvēka aprūpētam, tomēr, pārlieku aizraujoties ar raizēm par sava vīrieša veselību, vari viņu atbaidīt. Ņem vērā, ka tavs partneris ir pieaudzis cilvēks, nevis vēl viens mazulis, par kuru tev jāparūpējas!

Draudzīgās ienaidnieces

Tavam partnerim nav saprotama tava kontaktēšanās ar bijušo klasesbiedreni, kuru patiesībā neciet ne acu galā, jo vīrieši kontaktus ar sev nepatīkamām personām gluži vienkārši neuztur, kā arī neizprot sieviešu vērpto intrigu jēgu.

Jušana līdzi seriālu varoņiem

"Reiz mana sieva stāstīja kādu skumju atgadījumu, paužot patiesu nožēlu par kādu Danielu un viņa neveiksmēm privātajā dzīvē. Ilgi lauzīju galvu, lai atcerētos, vai tas ir viņas kolēģis vai kāds paziņa, līdz, pēc piecu minūšu garas sarunas, sapratu, ka tas ir viņas iecienītā seriāla galvenais varonis," atklājis kāds portāla "Red Book" aptaujātais vīrietis.

Dzīvošana citā laika joslā

Katra sieviete uzskata, ka ierašanās ar pāris minūšu kavēšanos ir lēdijas cienīga rīcība. Tomēr ņem vērā, ka "būšu klāt pēc sekundes" nav piemērota atbilde gadījumiem, ja atrodies pusstundas brauciena attālumā no tikšanās vietas un plāno veikt vēl pāris zvanu saviem sadarbības partneriem!

Knakstīšanās ap vīrieša ēdienu

"Manai sievai ir paradums norādīt, ko man būtu ieteicams pasūtīt restorānā, un, kad es izvēlos konkrēto ēdienu, viņa sāk īdēt par to, cik gards tas izskatās, salīdzinot ar viņas pasūtīto. Tā nu es vakariņās ēdu tvaicētu lasi ar pāris apkaltušiem zaļumiem, savukārt viņa – steiku ar piedevām un frī kartupeļiem," neizpratni pauž viens no "Red Book" intervētajiem vīriešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!