Foto: Kadrs no video
Kāds Amerikas Savienotajās Valstīs dzīvojošs students pārģērbies par bezpajumtnieku, lai bildinātu savu draudzeni, vēstī web.orange.co.uk.

Divdesmit divus gadus vecais Maiks Kings sarūpēja noplukušu apģērbu, masku, parūku ar gariem matiem un viltus bārdu, lai negaidīti pārsteigtu savu mīļoto Keitiju Barabasu.

Jāpiebilst, ka šāda ideja puisim iešāvusies prātā abu kopīgās nodarbošanās dēļ – Maiks un Keitija ir brīvprātīgie darbinieki vietējā bezpajumtnieku patversmē.

Tiesa, dienā, kad Maiks nolēma Keitiju bildināt, puisim patversmē nebija paredzēts atrasties, tā panākot vēl lielāku pārsteiguma efektu. Pieklājīgi noraidot "bezpajumtnieka" precību piedāvājumu, Keitiju pārņēma milzu saviļņojums, ieraugot, ka precinieks patiesībā ir viņas puisis.

"Kad viņš noņēma masku un nometās uz viena ceļa, biju tik šokēta, ka nespēju parunāt. Viņa bildinājums bija lielisks, un priecājos, ka Maiks to izdarīja tik īpašā veidā," tā Keitija.

"Es biju neprātīgi sanervozējies, lai gan parasti esmu mierīgs. Jūtos atvieglots, ka viņa bildinājumu pieņēma," teic Kings, piebilstot, ka uz viņu kāzu ceremoniju aicināti arī patversmes iemītnieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!