Foto: PantherMedia/Scanpix
Pēc studiju beigšanas jaunus draugus atrast kļūst arvien grūtāk, jo parasti itin ērti jūtamies jau esošo draugu un paziņu lokā, nejūtot vēlmi pēc jaunu kontaktu dibināšanas. Tomēr ko darīt, ja ar esošajiem draugiem ir par maz, bet nav ne mazākās nojausmas, kur meklēt jaunas iepazīšanās? Turpinājumā portāla "Fitnea" apkoptie padomi jaunu draudzības saišu dibināšanai jeb veidi un vietas, kā un kur iepazīties.

Iegādājies četrkājainu mīluli


Foto: PantherMedia/Scanpix
Austrālijas zinātnieki apgalvo, ka mājdzīvnieka iegādāšanās palīdz cilvēkiem veidot jaunu draudzību, satiekot domubiedrus. Kā iepazīšanos rosinošāko dzīvnieku pētnieku dēvē suni, jo, aizpildot īpašas aptaujas, 80 procenti pētījuma dalībnieku atklājuši, ka vismaz viens no viņu draugiem sastapts, pastaigājoties ar suni. Tāpat rūpes par suni var veicināt otrās pusītes sastapšanu, kurai savukārt ir savs mājas mīlulis, ar ko doties pastaigās.

Kļūsti par brīvprātīgo


Foto: PantherMedia/Scanpix
Iesaistīšanās dažādās organizācijās, tai skaitā dzīvnieku patversmju uzturēšanā, paplašinās ne tikai tavu apvārsni un kontaktu loku, bet arī pavērs jaunas iepazīšanās iespējas ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Jāpiebilst, ka brīvprātīgais darbs jomā, kas tuva sirdij, sniegs arī patiesa gandarījuma sajūtu.

Iesaisties sociālo tīklu aktivitātēs


Foto: PantherMedia/Scanpix
Viena no mūsdienu populārākajām iepazīšanās platformām ir internets. Dažādi sociālie tīkli, forumi un čata vietnes ir īstā vieta, kur meklēt līdzīgi domājošos. Kas zina, varbūt sākotnējās diskusijas un sarakstes pāraugs patiesā draudzībā, jums tiekoties arī klātienē.

Paplašini zināšanas savā reliģiskajā piederībā


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja ikdienā esi ticīga persona, vari iesaistīties savas konfesijas vietējās aktivitātēs. Bieži vien baznīcu pārstāvji nodarbojas ar labdarību, kur nepieciešamas papildu darba rokas. Tā satiksi ne tikai cilvēkus ar līdzīgām dzīves vērtībām, bet arī atslēgsi prātu no savām ikdienas raizēm, palīdzot cilvēkiem, kuriem dotajā brīdī klājas sliktāk.

Vai tev ir vaļasprieks?


Foto: PantherMedia/Scanpix
Hobijs, kas tevi aizrauj, ir lielisks veids, kā iepazīties ar jauniem cilvēkiem. Tās var būt gan mākslas, gan sporta nodarbības. Iespējams, jau sen esi vēlējusies apgūt kādu deju vai īpašu fotografēšanas tehniku. Sameklē kursus, kuros gūt jaunas zināšanas, un tavs kontaktu loks likumsakarīgi kļūs plašāks!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!