Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai gan vīrieša intīmajām zonām tiek pievērsta visnotaļ liela uzmanība, ne katrs stiprā dzimuma pārstāvis, kā arī sievietes par šo delikāto ķermeņa daļu zina visu būtiskāko. Šai sakarā piedāvājam desmit redpepper.com apkopotus faktus, kas katrai sievietei jāzina par mīļotā vīrieša intīmo zonu, kā arī informāciju, kas savas veselības saudzēšanas nolūkos noderēs vīriešiem.

Smēķēšanai ir sakars ar tā izmēru


Foto: DELFI
Kā izrādās, smēķēšana vīrieša dzimumlocekļa garumu var saīsināt pat par centimetru. Tā iemesls ir apgrūtināta asinsrite, kas pasliktina erekciju un attiecīgi - samazina intīmās zonas apkārtmērus un garumu, brīdina mediķi.

Priekšādiņas neparastais noderīgums


Foto: PantherMedia/Scanpix
Mediķi raduši iespēju, kā atjaunot smagos apdegumos cietušu cilvēku ādu. Izmantojot apgraizīto vīriešu priekšādiņas, laboratorijas apstākļos iespējams ataudzēt 23000 kvadrātmetru ādas, ko pārstādīt neatgriezeniski apdegušo audu vietā.

Palielināta prostata ir krietni bīstamāka nekā uzskatām


Foto: PantherMedia/Scanpix
Palielināta prostata veicina ne tikai pārlieku biežu urinēšanu un erektilo disfunkciju, bet arī priekšlaicīgu ejakulāciju, no kuras, kā izrādās, prostatas dēļ, paši to nezinot, bieži cieš arī gados jauni vīrieši.

Nedaudz apdalītais baudas mirklis


Foto: PantherMedia/Scanpix
Vīrieša orgasms vidēji ilgst sešas sekundes, bet sievietes - 23. Tiesa, vīrietim tas var būt intensīvāks un izjustāks, prasot arī vairāk spēka.

Apgraizītu priekšādiņu iespējams atjaunot


Foto: PantherMedia/Scanpix
Izmantojot plāksterus un īpašus gredzenus, reiz apgraizītu dzimumlocekli iespējams atkal "apaudzēt" ar priekšādiņu. Tiesa, augšanas un dzīšanas process var prasīt vairāk nekā gadu.

Liegtā bauda


Foto: Publicitātes foto
Kā liecina pētījumi, viens no 400 vīriešiem ir tik lokans, lai pats sev varētu sniegt orālu baudu. Tiesa, šādu iespēju stiprā dzimuma pārstāvji, visticamāk, neizmanto morāles un ētikas normu dēļ.

Ne viss ir zelts, kas spīd


Foto: PantherMedia/Scanpix
Pastāv divu veidu dzimumlocekļu formas un erekcijas veidi - loceklis miera stāvoklī var būt maziņš, bet erekcijas laikā ievērojami palielināties, kā arī tas var būt liela izmēra visu laiku un, iestājoties erekcijai, vizuāli būtiski nepalielināties. Kā liecina pētījumi, otrā veida forma un erekcijas veids piemīt aptuveni 20 procentiem vīriešu.

Jo garāks, jo ātrāks


Foto: PantherMedia/Scanpix
Kā liecina pētījumi, jo garāks ir vīrieša intīmais orgāns, jo lielāka iespēja notikt apaugļošanās procesam. Tā iemesls ir mazāka distance, kas jāmēro spermatozoīdiem, lai nokļūtu līdz olšūnai.

Ne velti dāmām tīk izskatīgie vīrieši


Foto: PantherMedia/Scanpix
Kā izrādās, pievilcīgāks izskats korelē ar spēcīgāku spermu. Spāņu pētnieki likuši sievietēm aplūkot vīriešu attēlus, kuros redzami gausas, vidēji ātras un ļoti aktīvas spermas īpašnieki, pēc tam mudinot izvēlēties pievilcīgāko stiprā dzimuma pārstāvi. Visbiežāk sievietes kā izskatīgāko vīrieti atzinušas ātrākās spermas īpašnieku.

Lai gūtu baudu, saprāts nav vajadzīgs


Foto: stock.xchng
Vīrieša ejakulācija notiek nevis smadzeņu sniegto impulsu, bet gan mugurkaulā esošo nervu galu kairinājuma dēļ.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!