Foto: PantherMedia/Scanpix
Statistikas dati liecina, ka ievērojami pieaudzis to sieviešu skaits, kuras vēršas pie plastikas ķirurgiem, lai iegūtu nosacīti ideālas formas vagīnu estētisku apsvērumu dēļ, vēstī portāls "Express".

Sieviešu vidējam vecumam samazinoties no 35 uz 28 gadiem, arvien vairāk pacienšu vēlas mainīt savu intīmāko ķermeņa daļu formu bez medicīniskas nepieciešamības.

Kā izplatītākais procedūras iemesls minēta vēlme intīmo zonu padarīt ciešāku pēc mazuļa nākšanas pasaulē, kā arī vienkārša vēlēšanās izskatīties pievilcīgi.

Tāpat arī noskaidrots, ka vaginoplastika ir viena no popularitātes ziņā straujāk augošajām medicīniskajām procedūrām Lielbritānijā.

"Biežākais iemesls, kādēļ sievietes vēlas mainīt savu intīmo zonu izskatu un formu, ir vairākkārtējas dzemdības. Nereti tam ir arī medicīniska rakstura iemesli, kā rezultātā sievietei ikdienā nākas sadzīvot ar fizisku diskomfortu.

Tomēr arvien biežāk pie plastikas ķirurgiem vēršas jaunas meitenes, kuras vaginoplastiku vēlas veikt vien estētisku un bieži vien nepamatotu apsvērumu dēļ.

Dažām pacientēm minētā procedūra ļauj atgūt zudušo pašpārliecinātību, tomēr vēlamies uzsvērt un savām pacientēm arvien atgādinām, ka sievietes intīmās ķermeņa zonas ir īpaši sensitīva tēma un tāda termina kā "ideālā forma" šai ziņā gluži vienkārši nav," teic nozares speciālisti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!