Foto: PantherMedia/Scanpix
Protams, ilgstošas attiecības ar mīlošu un atbalstošu cilvēku sniedz lielisku sajūtu, tomēr nereti to var pavadīt arī neliela garlaicība. Iepazīsties ar "MSN Living" apkopotajām pazīmēm, kas liecina - jūsu attiecībās iestājusies rutīna.

Vakariņas un kino ir īpaši romantiski pavadīts vakars

Ja pavakariņošana ārpus mājām un kino apmeklēšana jums abiem šķiet patiesi neordinārs un netradicionāls veids, kā pavadīt vakaru, visticamāk, jūsu ikdiena ir ieslīgusi garlaicībā. Atceries, ka ideju, kā pavadīt romantisku vakaru un nakti var būt krietni vairāk, turklāt tām nav jābūt tradicionālām „pārīšu nodarbēm”.

Pēdējā īsziņa – atgādinājums par pirkumiem

Vai tava pēdējā mīļotajam vīrietim nosūtītā īsziņa bija atgādinājums neaizmirst nopirkt sieviešu higiēnas preces? Ja tā, steigšus nosūti viņam mīlestības pilnu un pat pikantu atgādinājumu par savām jūtām!

Jūsu mīlas dzīve zaudējusi asumu

Atsvaidziniet to ar jaunām pozām, vietām un ņemat talkā pikantas rotaļlietas, ja tas vajadzīgs. Viss, kas sagādās vēl nebijušas izjūtas, noderēs, lai atjaunotu dzirksteli jūsu ikdienā!

Jūsu strīdi kļuvuši sadzīviski

Pat jūsu strīdi vairs nav par attiecību attīstīšanu vai pašu personībām, bet gans sadzīviskām tēmām – piemēram, kādu trauku mazgājamo mašīnu labāk iegādāties...

Sapņošana par aizgājušo

Ja sevi laiku pa laikam pieķer sapņojam par agrāk piedzīvotajiem laikiem, lielisku seksu vai romantiskiem piedzīvojumiem, pienācis laiks to visu atkārtot!

Vienošanās par seksam piemērotu laiku

Ja atsaki mīļotajam, viņam ierosinot mīlēšanos, un lūdz to pārcelt uz vēlāku laiku iecienītā seriāla dēļ, steigšus maini savu attieksmi!

Televīzija un klusēšana

Zīme, ka jūsu attiecības patiesi kļuvušas garlaicīgas, ir nesarunāšanās. Protams, televīzijas šovi mēdz būt interesanti, bet nepavadiet pie tiem visu vakaru klusējot!

Greizsirdība uz draudzeni

Tava draudzene laimīgi stāsta par jaunajām un kaisles pilnajām attiecībām, bet tu kļūsti īgna un greizsirdīga...

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!