Foto: Shutterstock
Ikdienas steigā nereti piemirstam ne tikai par sevi, bet arī par mīļoto cilvēku. Ja arī tavās attiecībās iestājusies rutīna un ideju, kā jūsu savienību kaut nedaudz atsvaidzināt, nav, iepazīsties ar "MSN Living" apkopotajām idejām oriģināliem un vasarīgiem randiņiem.

1. Noīrējiet automašīnu – kabrioletu, lai pilnībā izbaudītu karstumu, sauli, vēju un brīvības sajūtu, un dodieties tuvākā vai tālākā izbraucienā! Papildiniet to ar jaunu vietu aplūkošanu un vakara peldi vai pikniku!

2. Iekuriet ugunskuru un cepiet uz tā ābolus, pastilas vai citus kārumus vai vienkārši nakšņojiet teltī un lūkojoties zvaigžņotajās debesīs, baudot sarunas!

3. Apmeklējiet loku šaušanas nodarbību. Visticamāk, ka šo sporta veidu vēl neesat izmēģinājuši, tāpēc kā jauna kopīga mācīšanās jūs satuvinās!

4. Dodieties izbraucienā uz kādu tuvējo pilsētu, aplūkojot tās interesantākās vietas!

5. Izbaudiet pikniku! Ja jūsu darba vietas ir tuvu, varat to pat noorganizēt dienas vidū, izmantojot pusdienu pārtraukumu tuvējā parka koku paēnā!

6. Sarīkojiet ūdens balonu kauju, kas jūs ne tikai atvēsinās karstajās vasaras dienās, bet arī ievērojami uzlabos garastāvokli.

7. Izbrauciet ar panorāmas ratu, ja esat pilsētā, kur to iespējams izdarīt. Salīdzinoši vecmodīgā izklaide sagādās prieku, kā arī satuvinās jūs, ja nemīlat augstumu!

8. Dodieties uz kādu brīvdabas festivālu – mūzika, atrakcijas un vienkārši lieliska atpūta jūs uzlādēs.

9. Apmeklējiet ielu mākslinieku performances. Tā arī aizņemtajā ikdienā būsiet nobaudījuši kaut nedaudz kultūras, paplašinot redzesloku!

10. Dodieties pārgājienā! Gar jūru, pa mežu vai tūrisma takām – vietai nav nozīmes!

11. Izbaudiet laivu braucienu un, ja vēlaties, arī makšķerēšanu!

12. Pēc darba kopīgi noskatieties saulrietu! Romantiskais vakars dos papildu enerģiju pārējām darba dienām, kā arī iepriecinās jūs abus!

13. Izbrauciet ar gaisa balonu! Protams, šis prieks nav lēts, tomēr, ja varat to atļauties, gūsiet vēl nebijušas emocijas un interesanti pavadīsiet laiku!

14. Noīrējiet tandēma velosipēdu un dodieties izbraucienā!

15. Cik ilgs laiks ir pagājis, kopš jūs pēdējo reizi skrituļojāt? Iespējams, ir arī pienācis laiks to apgūt!

16. Sarīkojiet minigolfa turnīru un baudiet azartu, reizē apgūstot arī jaunas iemaņas!

17. Pat, ja neesi sporta cienītāja, ierosini aiziet noskatīties kādu futbola maču vai strītbola spēli!

18. Aizejat uz zoodārzu! Ļoti iespējams, ka kopš jūsu pēdējās viesošanās reizes tajā pagājis ļoti daudz laika.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!