Foto: Shutterstock
Dvēseļu radniecība ir visai mistisks jēdziens, tomēr nenoliedzami ir pāri, kuri patiesi šķiet kā radīti viens otram. Šai sakarā piedāvājam septiņas "Huffington Post" pazīmes, kas liecina - tavs mīļotais ir īstais un vienīgais!

Sarunas bez vārdiem


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja bieži viens otram reizē piezvanāt, pabeidzat iesāktos teikumus un gluži vienkārši nespējat nedomāt viens par otru laikā, ko pavadāt šķirti, kā apgalvo eksperti, ļoti iespējams, patiesi esat dvēseļu radinieki.

Klīniskie psihologi arī apgalvo, ka dvēseļu radinieki instinktīvi jūt partnera izjūtas, vajadzīgajā brīdī uzmundrinot, apskaujot un atbalstot, kā arī nojaušot, kad nepieciešams atkāpties.

Tāpat ļoti spēcīgi runā jūsu ķermeņa valoda - apskāvieni, glāsti un skūpsti vienmēr ir īstajā vietā un laikā un liek jums justies labāk.

Fiziskā pievilkšanās un „dzirksteles”


Foto: PantherMedia/Scanpix
Jūs lieliski saderat ne tikai gultā, bet arī pēc daudziem kopdzīves un pat laulības gadiem jūtat dzirksteles, saskaroties vien plaukstām.

Komforts un drošība


Foto: Shutterstock
Jau no pirmās pazīšanās dienas jūs viens otra klātbūtnē jūtaties ērti - jums nav jāpiedomā pie savas izturēšanās vai jācenšas izliktiem labākiem. Jūs ik dienas apzināties, ka partneris jūs mīl tieši tādu, kāds esat, un jūs varat justies brīvi.

Izaicinājumi


Foto: PantherMedia/Scanpix
Arī dvēseļu radinieki risina konfliktus un meklē kompromisus - ļoti iespējams, ka jūs viens otru arī izaicināt, motivējat tiekties pretim jauniem sasniegumiem un esat objektīvi kritiķi, kas vienmēr teiks tikai taisnību.

Vērtības


Foto: PantherMedia/Scanpix
Jūsu viedokļiem nav jābūt pilnīgi vienādiem, tomēr vērtības un mērķi jums ir līdzīgi. Jūs varat diskutēt par mazsvarīgām lietām, tomēr globālos jautājumos domājat vienādi.

Komanda


Foto: PantherMedia/Scanpix
Lai kas notiktu jūsu ikdienā, jūs esat komanda vienmēr un visur. Kopīga problēmu risināšana, vienam otra atbalstīšana un ticēšana partnera spēkiem jūs ir saliedējusi, ļaujot saprasties arvien labāk, kā arī justies mierīgiem, jo zināt, ka palīdzīga roka vienmēr būs blakus.

Draudzība


Foto: PantherMedia/Scanpix
Jūs viens otram esat ne tikai mīļākie, bet arī labākie draugi - tieši tāpēc svarīgākie jautājumi vienmēr vispirms tiek uzticēti partnerim, tikai pēc tam informējot pārējās uzticības personas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!