Foto: PantherMedia/Scanpix
Ikdienas skrējienā nereti piemirstam iepriecināt savu otro pusīti, savukārt ilgstošs savstarpējas uzmanības trūkums rezultējas attiecību dzirkstelītes izgaišanā. Lai no tā izvairītos, iepazīsties ar realbuzz.com apkopotajiem padomiem, kā bez vārdiem paust savu mīlestību un pieķeršanos mīļotajam cilvēkam.

Atzīsties jūtās rakstiski


Foto: PantherMedia/Scanpix
Komplimenti tīk ikvienam no mums, tomēr vēl labāk ir tos saņemt rakstītā formā. Uzraksti desmit iemeslu, kāpēc mīli savu partneri uz atsevišķām kartītēm un novieto tās viegli atrodamās vietās, mīļotajam par to nebilstot ne vārda un ļaujot patīkamos pārsteigumus atrast pašam visnegaidītākajos brīžos.

Pirms aizej, noskūpsti


Foto: PantherMedia/Scanpix
Nereti pāri, kas ir ilglaicīgās attiecībās, piemirst, cik patīkami ir ilgi un kaislīgi skūpsti. Tas savukārt mazina intimitātes un tuvības sajūtu mīlētāju starpā. Lai mīļotajam atgādinātu, cik patīkami ir būt vienam otra tuvumā, velti viņam ilgu, kaislīgu skūpstu negaidītā brīdī, piemēram, pirms došanās uz darbu, un pamet nedaudz pārsteigtu!

Nosūti iedvesmojošu īsziņu


Foto: PantherMedia/Scanpix
Iespējams, tas ir banāli, tomēr ikvienam pārim ir "sava" dziesma. Nosūti vīrietim darba dienā vārdus no dziesmas, pie kuras pirmo reizi skūpstījāties, dejojāt vai darījāt ko citu īpašu. Viņš jutīsies pārsteigts un iepriecināts.

Pārsteiguma pikniks


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja tavs mīļotais ir ieracies darbos, aizmirstot par pusdienām, sagatavo līdzi ņemamu maltīti un segu un apciemo viņu birojā, uzaicinot piebiedroties piknikā tuvējā parkā. Jūs būsiet ne tikai paēduši, bet guvuši jaukas emocijas un pabijuši kopā neordinārā laikā.

Nosūti romantisku pastkarti


Foto: PantherMedia/Scanpix
Pat tad, ja dzīvojat kopā, pārsteidz mīļoto ar romantisku vai smieklīgu pastkarti, ko viņš negaidīti saņems. Tik vienkāršais žests liks viņam smaidīt visu atlikušo dienu.

Gardumu medības


Foto: PantherMedia/Scanpix
Paslēp virtuvē viegli atrodamās vietās viņa iecienītākā ēdiena sastāvdaļas, liec viņam tās noteiktā laika periodā atrast un, kad viss savākts, pagatavo partnera mīļāko maltīti. Ideja der gan brokastīm, gan vakariņām.

Ļauj atpūsties


Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja mīļotais visu dienu pavadījis saspringtā gaisotnē, savukārt pati jūties atpūtusies, palutini viņu! Dienas vidū nosūti īsziņu ar vakara plānu, kas sastāv no atpūtas, skatoties tv un karstas vannas, kā arī masāžas viņam, kamēr pati apdari mājas soli un pagatavo vakariņas. Viņš jutīsies pasakaini jau brīdī, kad izlasīs tavu ziņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!