Foto: Shutterstock
Esot kopā ar savu otro pusīti ilgus gadus, likumsakarīgi ir radusies skaidrība par mīļotā raksturu - tā labajām īpašībām un trūkumiem. Iespējams, esi arī pamanījusi lietas, kas tev traucē un liek šaubīties par attiecību potenciālu. Šai sakarā īpašības un paradumus, kas raksturīgi īstiem vīriešiem ilglaicīgās attiecībās apkopojis arī lifehack.org. Iepazīsties ar tiem un novērtē savu partneri ar profesionāļa aci!

Viņš ciena un respektē savu sievieti tādu, kāda viņa ir

Viņš reizēm var just dusmas vai aizkaitinājumu, tomēr īsts vīrietis savu sievieti mīl vienmēr un visu. Ne tikai viņas pievilcīgās sejas, sociālā statusa vai trenētā auguma, bet gan personības dēļ.

Viņš ciena un vairāk par visu novērtē mīļotās sievietes raksturu un personību kopumā. Lutina un atbalsta, pauž cieņu un sagaida to pašu pretī.

Viņš ir pilnībā uzņēmies saistības

Viņš nekrāpj, ir lojāls un saprot, ka attiecībās ir jāiegulda darbs, lai tās būtu veselīgas un stipras. Īsts vīrietis ir gatavs ieguldīt laiku un enerģiju attiecību kopšanā, kā arī ir daļa no komandas. Šādam vīrietim raksturīga prasme komunicēt un godīgums, kā arī viņš spēj atklāti pārrunāt un risināt radušās problēmas un konfliktus.

Viņš aizsargā savu sievieti

Protams, mēs pašas spējam par sevi parūpēties, tomēr īsts vīrietis vienmēr aizsargās savu mīļoto. Parūpējoties ne tikai par finansiālu drošību un arī sadzīvisku komfortu, viņš arī pratīs sniegt atbalstu ikvienā dzīves situācijā.

Tiesa, pirms rīcības viņš vispirms apsvērs visas tās sekas. Arī krīzes situācijās īsts vīrietis nekad neizrādīs agresiju, ja vien nebūs galējas nepieciešamības vadīts.

Viņš savu sievieti dara laimīgu it visās dzīves jomās

Viņš ir aizrautīgs un erudīts sarunu biedrs, lielisks mīļākais un lepojas ar empātijas spēju. Sarunas ar viņu ir patīkamas un interesantas, savukārt mīlēšanās jūsu starpā pārvēršas par ko vairāk, kā vien fizisku aktu.

Viņš uzņemas iniciatīvu

Protams, laiku pa laikam tu bez problēmām uzņemies līdera lomu un tiec galā ar svarīgiem lēmumiem un pienākumiem pati, tomēr tevi vienmēr iepriecina apziņa, ka vari pilnībā paļauties uz savu partneri.

Viņš nebaidās uzņemties atbildību un risināt svarīgas situācijas, kas ietekmē jūsu abu dzīvi.

Viņš uzņemas atbildību par savu rīcību un lēmumiem

No īsta vīrieša mutes nekad neatskanēs vārdi, kas kādā neveiksmē vaino citus. Viņš uzņemas atbildību par savu rīcību un neizdošanās gadījumā plāno, kā situāciju labot.

Viņš nebaidās teikt, ko domā

Viņam nav grūtību paust savu viedokli arī situācijās, kad tas ir pretējs tevis teiktajam. Viņš spēj diskutēt, nezaudējot savaldību, kā arī nenostādot sevi pārāku par citiem. Tāpat viņš nekad neuzspiež savas domas, tomēr nebaidās tās atklāt pilnībā.

Viņš ciena jūsu attiecības

Pat, runājot ar tuvākajiem draugiem, īsts vīrietis nekad neieslīgs intīmās detaļās par jūsu privāto dzīvi. Šai ziņā viņam pastāv stingri nospraustas robežas, kas tiek ievērotas.

Viņam ir savas aizraušanās

Sports, vaļasprieki, tikšanās ar domubiedriem un sava redzesloka paplašināšana. Viņam ir daudz un dažādu nodarbju, ar ko aizrauties ikdienā, tāpēc jūsu attiecības, kas, protams, ir viena no viņa prioritātēm, tomēr nav viss viņa dzīves un eksistences centrs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!