Foto: Shutterstock
Pa starpu bērnu vešanai uz skolu un pulciņiem, iknedēļas pārtikas iegādei un, šķiet, jau veselu mūžību notiekošajam remontam vannas istabā, ir visai viegli pazaudēt attiecību uguntiņu. Lai to atdzīvinātu, ņem iniciatīvu savās rokās un izmēģini portāla "MSN Living", kā arī mūsu pieredzē balstītās idejas mīļotā pārsteigšanai un iepriecināšanai!

Pārsteidz ar randiņu, nevis uztici kārtējo pienākumu

Cenšoties paveikt obligātos pienākumus, nereti aizmirstam par dzīves baudīšanu, kas ir svarīga ikvienās attiecībās. Lai nedaudz atsvaidzinātu jūsu sadzīvi, pārsteidz mīļoto ar negaidītu randiņu – piemēram, uztici viņam aiznest uz ķīmisko tīrītavu savu mēteli, bet tā kabatā ieliec biļetes uz kino un zīmīti ar aicinājumu viņam tev pievienoties, ko viņš atradīs pirms mēteļa nodošanas!

Sarīko svinības bez iemesla

Pat, ja nelepojies ar izcilām kulināres dotībām, pagatavo ko gardu (tai nav jābūt maltītei ar 10 ēdieniem) un nopērc vīnu, ko baudīt pie ēdiena. Sagaidi mīļoto mājās ar sarūpētu galdu un paziņo, ka šodien esi nolēmusi svinēt viņa trešo nedēļu jaunajā darbavietā vai kādu citu šķietami nenozīmīgu notikumu, ko ar nelielas izdomas palīdzību vari pārvērst īpašā vakarā!

Sastādi pateicību sarakstu

Laika gaitā mīļoto cilvēku un viņa paveiktos darbus sākam uztvert kā pašsaprotamu parādību, tomēr tas var radīt plaisu un attālināšanos pat vissirsnīgākajās attiecībās. Lai to novērstu, uzskati lietas, par ko viņš ir pelnījis pateicību un paud to ar komplimentiem, skūpstiem un apskāvieniem – viņš jutīsies kā varonis, un tieši tas ir vajadzīgs jebkuram vīrietim!

Izkāp no komforta zonas… arī seksā

Sekss ir viena no svarīgākajām attiecību sastāvdaļām, un, ja jūsu intīmajā dzīvē valda panīkums, tas iestāsies arī attiecībās kopumā. Novērs to, izmēģinot mīlēšanos neordinārā vietā, laikā vai veidā – nebaidies eksperimentēt un pārsteigt viņu, tā atkal iededzot kaisles ugunis!

Aizstāj vai atjauno viņa tik mīļās, tomēr novalkātās drēbes/apavus/lietas

Katram no mums ir iecienīts apģērbs vai apavi, kas laika gaitā nolietojusies, tomēr nav zaudējuši mūsu cieņu un mīlestību. Uz “aizgājējiem” ir grūti noskatīties, tāpēc, ja tas iespējams, iegādājies mīļotā iecienīto apavu modeli un aizstāj nolietotās kurpes ar tādām pašām, vien jaunām, vai arī nodod apģērbu remontā viņa iemīļoto parku un nedēļas nogalē baudi viņa pārsteigumu, redzot, ka tā atkal valkājama!

Atvelc elpu kopīgā izbraucienā

Ļoti iespējams, ka jau sen plānojat pavadīt nedēļas nogali kopīgā izbraukumā, tomēr to nekādi neizdodas realizēt. Ņem iniciatīvu savās rokās un maini to, aizvedot partneri kaut ar vilcienu uz kādu sen neapmeklētu pilsētu un dienu pavadot pastaigājoties, baudot līdzi paņemto kafiju un vietējo restorānu vai omulīgo kafejnīcu piedāvājumu.

Atstāj viņu uz nedēļas nogali savā vaļā

Gluži tāpat kā mēs dievinām pasēdēšanas ar draudzenēm, arī vīrietim nepieciešams laiks, ko pavadīt ar draugiem. Vienojaties, ka gaidāmajā nedēļas nogalē katrs nodarbosities ar savām lietām, lai pēc tam ar vēl lielāku prieku baudītu viens otra sabiedrību.

Seksīgas bildes un zīmītes

Vīrieši patiesi mīl ar acīm, tāpēc nelaupi viņam baudu aplūkot seksīgas fotogrāfijas, kuras, gaidot viņu mājās no darba, esi uzņēmusi, iemūžinot sevi pikantā veļā. Tāpat laiku pa laikam atstāj ar roku rakstītas mīlas zīmītes – mūsdienu tehnoloģiju, īsziņu un “Whatsapp” laikmetā tām ir jo īpaši liela vērtība.

Iesaisties viņa vaļaspriekos

Atceries, ka tavam partnerim ir svarīgs tavs atbalsts it visās viņa dzīves jomās. Izrādi to, laiku pa laikam dodoties vērot vīrieša sniegumu viņa un draugu basketbola mačos, vai arī pievienojies kādam braucienam uz copi. Pat tad, ja sēdēsi līdzās un lasīsi grāmatu, viņš priecāsies par tavu klātbūtni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!