Foto: Shutterstock
Protams, ne visi vīrieši ir vienādi, tomēr ir īpašības, kas vairumam šķiet pievilcīgas pretējā dzimumā. Tās apkopotas dažādu aptauju rezultātā, un šai sakarā arī "Huffington Post" piedāvā īsu ieskatu, kā kļūt par labāko un neaizmirstamāko sievieti sava vīrieša dzīvē.

Pilnveido savu neatkarību

Esot nopietnās attiecībās ar mīļoto, ir tikai loģiski, ka tevi pārņem vēlme būt ar šo vīrieti kopā pēc iespējas biežāk.

Tu atcel jogas nodarbību, došanos šopingā vai randiņu ar draudzenēm, lai veltītu visu uzmanību vīrietim, tomēr šāda rīcība ne pie kā laba nenovedīs, brīdina eksperti.

Savas iepriekšējās dzīves un kontakta ar tuviniekiem un draugiem, kā arī aizraušanos nezaudēšana vīrietim liek noprast, ka nebūsi pilnībā atkarīga no viņa veltītā laika tev un proti dzīvot arī bez viņa.

Atceries, ka tieši tās lietas, ko darīji viena, pirms iepazinies ar mīļoto, lika viņam par tevi ieinteresēties – tavi hobiji, aizraušanās, intereses un kaislības veido tavu personību, savukārt, atmetot to visu, tu kļūsti līdzīga kucēnam , kurš alkst vīrieša uzmanības, un tajā nudien nav nekā pievilcīga!

Esi viņa draugs

Ikviens savās attiecībās vēlas mīlestību, drošības sajūtu un pārliecību, ka partneris ir lojāls. Lai to nodrošinātu vīrietim, esi ne tikai laba klausītāja, partnere un mīļākā, bet arī viņa labākā draudzene – saprotot, ka ar tevi iespējams jokot par muļķīgām un pat absurdām lietām, gūt objektīvus padomus un jautri pavadīt laiku bez liekām ekspektācijām, viņš tavā sabiedrībā jutīsies vēl komfortablāk.

Slavē vairāk nekā pel

Protams, šeit nav runa par tukšu slavēšanu un glaimiem bez iemesla, bet – jo vairāk slavēsi mīļoto, jo novērtētāks un laimīgāks viņš jutīsies. Savukārt, kritizējot viņu par katru sīkumu, tu partneri atbaidīsi, radot viņā pretenzijas un nevēlēšanos uzturēties tavā sabiedrībā.

Turklāt viņa rīcība, visticamāk, nemainīsies, vīrietim jūtot vien aizkaitinājumu un dusmas, kā arī sajūtu, ka tev gluži vienkārši nav iespējams izdarīt pa prātam.

Nezaudē seksīgumu

Nav svarīgi, cik ilgi jau dzīvo kopā ar savu vīrieti – pie dzirksteles uzturēšanas jūsu starpā ir jāpieliek pūles. Protams, ne viss ir jādara sievietei, lai iekvēlinātu mīļoto, tomēr atceries, ka vīrieši mīl ar acīm, tāpēc nezaudē savu seksapīlu, iemainot kleitas pret nošļukušiem lhalātiem, kā arī laiku pa laikam atgādini viņam par sevi ar pikantu īsziņu vai nosūtītu fotogrāfiju.

Plūsti līdzi straumei

Tu jau kādu laiku tiecies ar šķietami lielisku vīrieti, bet skaidrības par jūsu attiecību statusu nav… Ja tā, tad nesteidzies ar minējumiem vai nopietnām sarunām, radot lieku spiedienu, bet gan baudi mirkli, tai pat laikā darot viņam zināmu savu nostāju un vēlmes. Ja vīrietis nebūs muļķis, viņš nespēlēs ar tevi spēles, bet, ja maldinās un tomēr izrādīsies muļķis, tad taču tev tāds nav vajadzīgs, vai ne?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!