Foto: Shutterstock
“Manas un sievas attiecības ir atklātas un godīgas. Ļoti iespējams, tas ir tāpēc, ka Kerola mani lasa kā atvērtu grāmatu un es gluži vienkārši neprotu viņai melot. Tomēr ir lietas, ko es viņai nestāstu. Protams, tā nav heroīna atkarība vai mīļākās slēpšana, vai kas tāds, kas varētu apdraudēt mūsu labklājību un laulību. Tomēr ir lietas, ko labprātāk paturu pie sevis,” atklātā vēstulē portālam redbookmag.com raksta kāds vīrietis, publiskojot savus noslēpumus un iemeslus, kas liek tos glabāt pie sevis.

Kādi ir mani uztura paradumi, kad esmu viens

Foto: PantherMedia/Scanpix

Ikdienā cenšamies ēst veselīgi, tomēr, esot vienatnē vai ar draugiem, es labprāt iedzeru alu un ēdu uzkodas, kas Kerolu noteikti šausminātu. Tomēr, tā kā neveselīga ēšana notiek vien izņēmuma kārtā, tas manai veselībai neko ļaunu nenodara.

Pieņemu, ja sieva zinātu, ka esmu apēdis trīs burgerus ar bekonu, sieru un asajām mērcēm, viņa man to pārmestu. Un rezultātā es, visticamāk, aiz bēdām apēstu vēl ceturto. Tāpēc es šādas grēkošanas reizes labprātāk paturu pie sevis.

Kas atrodams manā interneta pārlūka vēsturē

Foto: PantherMedia/Scanpix

Erotiska satura video skatās ikviens vīrietis, un tam nav nekāda sakara ar atkarību no pornogrāfijas vai pliekanu seksuālo dzīvi. Vīrieši vienkārši šādi rīkojas, un mūsu mīļotajām sievietēm nav jāzina, ka tieši mans noteikta satura mājas lapu apmeklējums pēdējā reizē lika datoram “noķert” vīrusu. To atrisinās puiši datoru servisā, un tas būs vienīgais apkaunojums, ko man nāksies piedzīvot.

Mazāka alga nekā sievai tiešām grauj manu pašapziņu

Foto: Shutterstock

Mūsu laulības sākumā Kerolai bija stabils un pieklājīgi apmaksāts darbs, kamēr es pasniedzu privātstundas, piepelnoties pēc darba skolā. Šie ienākumi ne vienmēr bija regulāri un paredzami, turklāt kādu laiku pavadīju nestrādājot. Tobrīd pieskatīju bērnus un rūpējos par mājām, bet apziņa, ka ģimeni tobrīd apgādā vien sieva, bija graujoša un ievērojami sašķobīja manu vīrišķo pašapziņu.

Nelielas veselības problēmas

Foto: Shutterstock

Kamēr man nav sākusies neapturama asiņošana vai no apakšstilba nespraucas ārā kauls, es neiešu pie ārsta, un Kerolai nav jāzina par periodisku tirpšanu rokā, nelielām muguras sāpēm vai reizi, kad pēc 10 kilometru skrējiena gandrīz noģību.

Pirmkārt, nevēlos radīt liekas raizes, otrkārt, iespējams neesmu gatavs dzirdēt ārsta paziņojumu, ka man, iespējams, ir kāda nāvējoša slimība. Kamēr jūtos vesels, par niekiem sūdzēties negribu.

Detaļas par ar draugiem pavadīto nakti bāros

Foto: PantherMedia/Scanpix

Uz bāriem nedodos bieži, un arī mani draugi tajos nav regulāri viesi. Bet, kad mēs ejam izklaidēties, tad to darām līdz rīta gaismai. Ir patīkami uzburt mirkļa ilūziju un atkal justies kā pusaudžiem.

Protams, ceļoties pēc negulētas nakts, mokoties paģirās un apjēdzot, ka vienā naktī esmu bārā iztērējis savu nedēļas pusdienām paredzēto budžetu, nejutīšos labi, tomēr kamēr vien varu bērnus aizvest solītajā atpūtā un Kerolai nav jāpārtiek no makaroniem nedēļas garumā, detalizēta informācija par manām nakts izklaidēm viņai nav jāzina.

Mans flirts ar citām sievietēm

Foto: Shutterstock

Man sieva ir skaista, un es viņu mīlu, tomēr nereti ļaujos vieglam un nevainīgam flirtam ar citām sievietēm, kaut pārdevējām veikalā. Esmu pārliecināts, ka arī viņai ir bijušas koķetas sarunas ar savu personīgo treneri, tomēr tās neapdraud mūsu laulību.

Attiecības drīzāk apdraudētu tas, ja mums nebūtu šādas, nedaudz slepenas informācijas, kas ceļ pašapziņu un liek izjust nelielu greizsirdību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!