Foto: Shutterstock
Apakšveļai sievietes garderobē un arī personībā ir ļoti būtiska loma - nav noslēpums, ka ar erotiskas un krāšņas veļas palīdzību pat visskumjākajās dienās varam uzlabot savu noskaņojumu, kā arī pareizi piemeklētai veļai ir vitāli svarīga nozīme ikviena tērpa valkāšanā. Šai sakarā piedāvājam guestofaguest.com apkopotās pamatlietas, kam jābūt ikvienas sievietes apakšveļas klāstā.

Krūšturis ikdienai

Ikdienas krūšturis, kas piestāv praktiski ikvienam apģērbam, bieži vien tiek nepelnīti pamests novārtā, arvien atliekot tā iegādi. Tomēr eksperti aicina neaizmirst par savu komfortu un arī veselību, veltot gan laiku, gan pietiekamus resursus kvalitatīvas ikdienas veļas iegādei!

Krūšturis kleitām

Izvēloties izteiksmīgu kleitu, nekādā gadījumā nedrīkst aizmirst par tai atbilstošas apakšveļas piemeklēšanu – atceries, ka nepareizi izvēlēta veļa var sabojāt pat visskaistāko tērpu!

Izvēlies miesaskrāsas un, ieteicams, bezvīļu veļu, kas būs nemanāma, bet pildīs visas tai uzticētās funkcijas.

Biksītes ikdienai

Pat, ja esi kvēla stringbiksīšu piekritēja, atlicini līdzekļus ērtu kokvilnas biksīšu iegādei. Tām nav jābūt bezformīgām un parastām – variāciju ērtai ikdienas veļai ir daudz!

Izvēlies klasiskas biksītes, šortus vai apakšveļu ar padziļinātu iegriezumu gurnu daļā, kas darinātas no elpojoša un ādai pēc iespējas draudzīgāka materiāla!

Stringbiksītes

Izmēram atbilstošas un ērtas stringbiksītes ir obligāta nepieciešamība ikvienas sievietes garderobē. Tās valkāsi gan zem piegulošiem svārkiem un biksēm, gan kleitām.

Izvairies no veļas, kas atgādina „virves” vai miniatūru mežģīņu gabaliņu, ja tā paredzēta valkāšanai ikdienā, priekšroku dodot ērtām kokvilnas biksītēm, kas negrauž, neberž un pieguļ ādai, to nenospiežot.

Īpašais komplekts sev

Ikvienai sievietei nepieciešama apakšveļa pašas priekam, kuru uzvelkot, jūtamies teju kā dievietes. Pat, ja esi minimālisma piekritēja, laiku pa laikam tomēr atlicini līdzekļus saskaņotas un kvalitatīvas apakšveļas komplekta iegādei!

Īpašais komplekts viņam

Lai pavedinātu vīrieti, reizēm pietiek vien ar īstajā laikā no blūzes izsprukušu mežģīņu maliņu! Iegādājies mežģīnēm bagātu un pikantu apakšveļu, ar ko laiku pa laikam iepriecināt gan sevi pašu, gan mīļoto!

Halāts

Ikdienas skaistumkopšanas un arī brokastošanas rituāli acumirklī iegūs daudz lielāku pievilcību, liekot tev justies arī krietni sievišķīgākai, ja tos veiksi maigā zīda halātā.

Izvairies no sintētiska un nekvalitatīva materiāla, investējot ādai patiešām patīkamā ietērpā!

Galerijā piedāvājam ieskatu šīs sezonas apakšveļas modes tendencēs sadarbībā ar zīmolu "New Yorker".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!