Klajā nākušas revolucionāras sieviešu apakšbiksītes, kas, pēc izgudrojuma autoru teiktā, uz visiem laikiem mainīs sievietes ikdienu menstruāciju laikā, vēstī "Daily Mail".

Biksītēs iestrādāts īpašs uzsūcošs slānis, kas var uzglabāt aptuveni sešas tējkarotes šķidruma, un tās nodēvētas par "Thinx". Biksīšu autori pauž apņēmību beidzot atvieglot sieviešu ikdienu, kas liek menstruāciju laikā atkal un atkal izmest apakšveļu tās notraipīšanās dēļ.

"Mēs ceram, ka sievietes iegādāsies "Thinx", pārstājot tērēt naudu uz pāris reizēm velkamām biksītēm un tā vietā investējot to šajā, īpaši menstruācijām paredzētajā veļā," teic "Thinx" ražotāji.

Neparastā apakšveļa sastāv no vairākiem īpaši augstas uzsūktspējas slāņiem un antibakteriāla pārklājuma, kā arī pieejami dažādi biksīšu modeļi – stringa biksītes, šortiņi un klasiskā stila veļa. "Thinx" ražotāji arī uzsver, ka sievietēm ar mērenāku asiņošanu biksītes var aizstāt higiēnas preču lietošanu, jo savu funkciju pilda tikpat labi.

Tāpat biksītes ir īpaši ērtas, teic tās pārbaudījušās sievietes, slavējot neparasto izgudrojumu, kā arī biksīšu izmēru plašo klāstu, kas attiecīgi ļauj tās valkāt dažādas miesas būves sievietēm.

Arī "Thinx" kopšana ir visai vienkārša – tās var mazgāt veļas mašīnā aukstā ūdenī. Lai neiznīcinātu antibakteriālo funkciju, mazgāšanas procesā gan nedrīkst izmantot ķīmiskos veļas mīkstinātājus, brīdina ražotāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!